Prospect Park Pink

Zo heel af en toe komen hier NYC lakjes voorbij. De reden hiervan heb ik al eens verteld maar voor de nieuwe bezoekers. NYC is een merk waar ik iedere x voor het schap sta en denk… Hmm echt speciaal is het niet. Als je dan zo af en toe eens kijkt zie je heel soms er wel wat leuks tussen staan vandaar dat die dan hier alsnog voorbij komen. Zo ook vandaag!Prospect Park Pink is een heel soft roze kleurtje en toch heeft hij iets aparts. Dit komt door de enorme hoeveelheid aan zilveren shimmers die erin zitten die het zelfs doen lijken dat de lak metallic is. Heel fraai maar toch erg tof!

De flesjes van NYC zijn recht en niet heel speciaal de opdruk is in zilver en wit. Erg goed leesbaar dus. De kwastjes zijn net iets breder en platter dan een gewoon simpel kwastje. Hierdoor is het aanbrengen van de lak wel makkelijk.


Op het flesje staat Quick Dry en ik moet toegeven dat de lak wel lekker vlug droogt. En als de lak dan droog is blijft er een mooie glans achter. Helemaal top. 


Deze lak is ook leuk om te gebruiken bij een nail art. Ik heb hem al eens eerder gebruikt bij de Lace nail art. Ook kun je er vele andere dingen op maken!

NYC is te koop bij Kruidvat en de lakjes zijn niet heel duur. Ze kosten €2,99 per stuk. 

Liefs,
Wendy

You might also like:

  • Tijdens het opruimen van alle laatjes en bakken nagellak die ik overal heb staan in mijn kamertje kwam ik deze lak weer eens tegen. En ik bedacht dat ik deze nog steeds zonder nail art aan jullie moest laten zien.
  • Vorig jaar met kerst kreeg ik een H&M kado kaart. Niet echt wetend wat ik er mee moest aangezien de kleding me er nooit echt mooi passen hield ik hem maar in mijn portemonnee voor het geval van weet je wel ;)
  • Ik vond het wel weer eens tijd worden voor een simpele maar mooie nail art. 1 die zelfs zou passen bij de aankomende feestdagen. Maar voor nu vond ik hem gewoon prachtig passen bij de basis lak.

Leave a comment to Prospect Park Pink

  1. Vind ze ook super lakken! Mis wel de matte, zoek die nog de mijne is bijna op!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge