Princess

Dior is voor velen een soort van droommerk, onbereikbaar en het is ook nog eens enorm prijzig. Toch heb ik een tweetal producten van Dior. Ik heb niet veel met grote merken, ik vind het veel leuker om met de goedkopere dingen tocht te tippen aan de grote dure merken, toch kan ik niet om mijn Dior parfum Pure Poison en ook zeker niet om deze prachtige nagellak heen. In het voorjaar kreeg ik vier nieuwe tijdelijke lakjes van Dior te zien. Bij het zien van Princess was ik opslag verkocht.

DSC_0920-BorderMaker

Maar dan? Het is niet echt een goedkope nagellak… Vlak na mijn verjaardag ging ik met wat cadeaubonnen op stap en kon ik de verleiding niet weerstaan, ik kocht het lakje en sindsdien behoort dit prachtige lakje van Dior tot mijn stash.

Princess is een hele mooie licht roze bijna pastel kleurige lak met heel veel zilveren shimmers, in de zon lijken het wel kleine glas scherfjes. Bij het zien van deze bijzondere lak maakt mijn hart altijd een klein vreugde sprongetje. Je voelt je bijna een echte prinses.

DSC_0918-BorderMaker

Het flesje is bijna net zo mooi. Het glazen flesje is strak vorm gegeven in een vierkant flesje en de prachtige zilveren dop is los te halen zodat je heel makkelijk je nagels kan lakken met een kleiner zwart dopje. Het flesje bevat ook nog eens 10 ml van dit prachtige lievige prinses roze kleurtje.

DSC_0912-BorderMaker DSC_0914-BorderMaker DSC_0921-BorderMaker

Het kwastje is heel breed maar enorm soepel en lakt dus ook gemakkelijk je nagels. En doordat de kwast zo breed is, hij snel droogt en in 2 dunne laagjes dekkend is ben je lekker snel klaar en zien je nagels eruit alsof je klaar bent voor een feestje!

Ja, ook al is dit het aller duurste lakje uit mijn complete stash, ik vind het nog steeds een geweldige lak en voel me een toch een beetje speciaal met dit lakje op mijn nagels! 

Liefs Wendy

 

You might also like:

 • Tijdens het opruimen van alle laatjes en bakken nagellak die ik overal heb staan in mijn kamertje kwam ik deze lak weer eens tegen. En ik bedacht dat ik deze nog steeds zonder nail art aan jullie moest laten zien.
 • Vorig jaar met kerst kreeg ik een H&M kado kaart. Niet echt wetend wat ik er mee moest aangezien de kleding me er nooit echt mooi passen hield ik hem maar in mijn portemonnee voor het geval van weet je wel ;)
 • Ik vond het wel weer eens tijd worden voor een simpele maar mooie nail art. 1 die zelfs zou passen bij de aankomende feestdagen. Maar voor nu vond ik hem gewoon prachtig passen bij de basis lak.

Leave a comment to Princess

 1. het is echt een wendy lakje! Past goed bij je en het kleurtje is om te kwijlen! *heb een bakje nodig *joke**

 2. wat een lief kleurtje 🙂

 3. Wauw, wat een mooi en lief kleurtje! Ik heb zelf geen lakjes van Dior. Leuke blog heb je trouwens, ik volg je 😉

 4. Zo een mooi zacht snoepkleurtje 🙂
  Het zijn inderdaad dure nagellakken maar het kwastje is echt super om te gebruiken.
  Ikzelf heb ook Dior in mijn stash.

  Wanneer komt jouw USA-shoplog online?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge