Princess

Toen ik de swatches van de nieuwe Catrice – Crushed Crystals online zetten waren er al een aantal die zeiden dat Call Me Princess op de lak Princess van Barry M leek. Toevallig had ik deze een paar dagen eerder gekocht in Newcastle.

DSC_3944-BorderMaker 

Of deze 2 lakken echt zo op elkaar lijken ga ik zeker nog behandelen in een vs. artikel. Maar voor nu heb ik de prachtige Princess lak voor jullie. Barry M is denk ik wel mijn favoriete Engelse merk. Ze hebben super mooie lakken en overige make up producten. En is ook nog eens heel betaalbaar.

Princess is een hele mooie licht roze lak met gouden en zilveren glitters. Dit is goed te zien in het glazen vierkante flesje. Het glazen flesje heeft een inhoud van 10 ml. Op de dop staat met holografische opdruk dat het gaat om een textuur lak. En de kwast is smal en rond. Ook is deze recht afgesneden.

DSC_3947-BorderMaker 

Princess is net niet helemaal dekkend in 2 dunne laagjes en zelf vind ik bij textuur lakken een 3e laagje al gauw te veel en te dik op mijn nagels. Wel zou dit wat mooier zijn voor de dekking. De lak droogt wel lekker snel.

DSC_3924-BorderMaker DSC_3926-BorderMaker DSC_3928-BorderMaker

Barry M lakken zijn te koop bij diverse webwinkels in Nederland en de prijzen liggen dan rond €5,25. Ik kocht de mijne bij Boots in Engeland. 

Wendy Liefs

You might also like:

  • Tijdens het opruimen van alle laatjes en bakken nagellak die ik overal heb staan in mijn kamertje kwam ik deze lak weer eens tegen. En ik bedacht dat ik deze nog steeds zonder nail art aan jullie moest laten zien.
  • Vorig jaar met kerst kreeg ik een H&M kado kaart. Niet echt wetend wat ik er mee moest aangezien de kleding me er nooit echt mooi passen hield ik hem maar in mijn portemonnee voor het geval van weet je wel ;)
  • Ik vond het wel weer eens tijd worden voor een simpele maar mooie nail art. 1 die zelfs zou passen bij de aankomende feestdagen. Maar voor nu vond ik hem gewoon prachtig passen bij de basis lak.

Leave a comment to Princess

  1. Ondanks de dekking vind ik het toch een hele mooie lak! En ik ben benieuwd naar de vergelijking 🙂

  2. Dit vind ik echt een heel mooi lakje! Vind hem denk ik iets zachter roze dan die van Catrice, maar blijft prachtig 🙂

  3. oh haha deze had ik toevallig ook vandaag gereviewd XD

  4. wat een prachtige kleur, ooit ga ik dit lakje ook toevoegen aan mijn stash

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge