Prepp’hibiscus

Tijdens het uitzoeken van mijn stash kwam ik een hoop laken tegen die ik nog nooit had gedragen of ooit zelfs gereviewd op mijn blog. Best slecht maar goed mijn stash is dan ook op korte termijn erg snel gegroeid. Maar dat maakt het dan zeker niet minder leuk om op zo’n moment zo’n lakje te pakken wat ik nog niet ken.

 

DSC_3821-BorderMaker

Toen ik deze mooie roodroze lak van Bourjois tegen kwam wist ik niet zo goed wat ik er mee wou. Het is een mooie creamy lak met een mooie heldere kleur. Ik besloot deze lak te swatchen voor jullie en om hem alsnog te delen.

Prepp’hibiscus (jemig wat een naam voor een lakje) is zoals ik al zei een mooie rode lak met toch iets wat roze ondertoon erin. Hierdoor is hij na mijn idee niet helemaal echt diep rood. Deze lak komt uit de So Laque Glossy collectie. Het flesje heeft een mooi vormgegeven uiterlijk en de dop is dezelfde kleur als de lak. Lekker makkelijk zoeken in je stash ;). De inhoud valt zeker niet tegen met 10ml. De kwast is wat aan de smalle kant maar lakt prima.

DSC_3822-BorderMaker

Ik heb Prepp’hibiscus dekkend gekregen in 2 dunne laagjes. Wat mij opviel was de enorme glans die achter bleef na dat hij vrij snel droogde.

DSC_3772-BorderMaker DSC_3771-BorderMaker DSC_3773-BorderMaker

Bourjois Paris is verkrijgbaar bij Etos en diverse parfumerieën. De prijs van een Brourjois lakje ligt rond de €8,00.  

Wendy Liefs

You might also like:

  • Tijdens het opruimen van alle laatjes en bakken nagellak die ik overal heb staan in mijn kamertje kwam ik deze lak weer eens tegen. En ik bedacht dat ik deze nog steeds zonder nail art aan jullie moest laten zien.
  • Vorig jaar met kerst kreeg ik een H&M kado kaart. Niet echt wetend wat ik er mee moest aangezien de kleding me er nooit echt mooi passen hield ik hem maar in mijn portemonnee voor het geval van weet je wel ;)
  • Ik vond het wel weer eens tijd worden voor een simpele maar mooie nail art. 1 die zelfs zou passen bij de aankomende feestdagen. Maar voor nu vond ik hem gewoon prachtig passen bij de basis lak.

Leave a comment to Prepp’hibiscus

  1. woah lekker fel 😀 erg classy kleurtje!

  2. Oehh, wat een gaaf kleurtje!

  3. […] Christmas Ball – Pink Glitter Polish – €1,00Bourjois Paris – Lime Catwalk – €2,50 Bourjois Paris – Prepp’hibiscus – €2,50 China Glaze – Swanky Silk – €3,50 China Glaza – No Plain Jane – […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge