Polished By KPT – Spring Around Me

Na A Dream Within A Dream van Polished By KPT kreeg ik de smaak te pakken wat betreft de thermal polishes. En daarom heb ik voor jullie vandaag een nieuwe thermal polish.

IMG_1304-BorderMakerPolished By KPT heeft werkelijk prachtige thermal polishes. Diverse collecties bevatten deze thermals. Nu hebben ze ook een basic collection met 6 simpele basis kleuren gecombineerd in een thermal. In Nederland is Polished by KPT exclusief te koop bij Nailpaintlove waar je ook het volledige artikel over deze thermal kan lezen.
Wendy Liefs

You might also like:

  • Tijdens mijn vakantie in Amerika kwam het bericht dat Caroline van Lacquester haar herfst collectie ging lanceren. Oke, samen met mijn moeder even de lakken bekeken en een bestelling geplaatst. Helaas duurde het iets langer dan normaal maar vorige week lagen ze dan echt in de bus.
  • GlamPolish is een merk waar ik toch al een aantal lakken van heb. Maar op de 1 of andere manier is er nog maar 1 online gekomen. En hoe kan ik deze lakken nou achterhouden voor jullie! Shame on me!
  • Een lak die ik al vaker voorbij zag komen en helemaal geweldig vind maar nu via een blogsale op de kop heb kunnen tikken. Dus tijd om deze lak met jullie te delen zodat jullie ook kunnen mee genieten.

Leave a comment to Polished By KPT – Spring Around Me

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge