Polished by KPT *Nalani*

Ik heb in een zeer korte tijd echt enorm veel indie merken leren kennen. Nagellak die met de hand word samengesteld en dus ook met de hand word gemaakt. Ik ben enorm fan van deze lakken.

Indie lakken hebben net dat beetje meer liefde gekregen dan een lak die uit de machine komt en dit is na mijn mening echt te zien en te merken. Prachtige combinaties, vernieuwende samenstellingen en zo kan ik nog wel veel meer voordelen noemen aan indie lakken. Polished by KPT is 1 van de indie merken die ik nog niet zo heel lang ken. Maar wat ik er van zag en zie is werkelijk prachtig! Holografische Thermo lakken, mooie Galaxy achtige lakken en subtiele shimmers komen veel voor in de collecties van KPT.

De flesjes worden geleverd in een prachtig doosje waar niet alleen de inhoud en de ingrediƫnten opstaan maar ook dat het dierproefvrij is (PLUS PUNT!!) en een prachtige slogan. De naam van de lak word met een sticker bovenop het doosje geplakt zodat je de lak makkelijk terug vind. De inhoud van het flesje is 15ml en dus lekker groot. De kwast is rond maar wel wat grover dan ik gewend ben.Nalani is een lakje die mij enorm aantrok. De blauw groene substantie met zowel shimmers als glitters. Ik wist niet wat ik er van moest verwachten. Maar WAUW! De blauwe basis is een jelly substantie. Hierdoor krijgt de groene waas een mooie kans om zichtbaar te worden. De blauwe en paarse shimmers komen ook echt tot hun recht. Maar door dit geheel heb je al een super speciale lak. Voeg er dan nog eens prachtige holografische glitters aan toe en Nalani is geboren! Met 2 laagjes compleet dekkend. Wat ik niet zou verwachten van een jelly base. En de droogtijd is SUPER!Ja, zoals je kunt lezen ben ik echt fan geworden van deze lak! Ik ben zo ontzettend benieuwd naar de rest van de Polished by KPT lakken. Dus tijd dat ik de loterij win ofzo ;-). Polished by KPT is te koop bij NailPaintLove. De lakken zijn helaas wel wat prijzig maar ze zijn het zeker meer dan waard!
Wendy Liefs

You might also like:

 • Tijdens het opruimen van alle laatjes en bakken nagellak die ik overal heb staan in mijn kamertje kwam ik deze lak weer eens tegen. En ik bedacht dat ik deze nog steeds zonder nail art aan jullie moest laten zien.
 • Vorig jaar met kerst kreeg ik een H&M kado kaart. Niet echt wetend wat ik er mee moest aangezien de kleding me er nooit echt mooi passen hield ik hem maar in mijn portemonnee voor het geval van weet je wel ;)
 • Ik vond het wel weer eens tijd worden voor een simpele maar mooie nail art. 1 die zelfs zou passen bij de aankomende feestdagen. Maar voor nu vond ik hem gewoon prachtig passen bij de basis lak.

Leave a comment to Polished by KPT *Nalani*

 1. Ik hou van indies! Ze zijn zoveel unieker dan de mainstream lakjes. Ik gok dat 40-50% van mij stash uit indies bestaat.

  Kpt heeft er ook echt prachtige lakjes tussen. Deze staat je erg mooi!
  Yvonne onlangs geplaatst…Loaded Lacquer Claus-TrophobicMy Profile

 2. Zag ‘m gister al op de blog van nailpaintlove! Zeker geen straf ‘m hier weer te zien. Wauw. Echt wauw!
  NailTalk onlangs geplaatst…Sparkly Vernis – Right Up My Alley en Cotton Candy SugarMy Profile

 3. wat een aperte kleur vooral het effect van de shimmers is heel erg apart…
  Petra onlangs geplaatst…Unboxing Pakketje wat ik bij BYED won …My Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge