Polished By KPT *A Dream Within A Dream*

Vandaag laat ik een prachtige thermo lak van Polished By KPT zien op Nailpaintlove. Polished By KPT die veel verschillende thermo lakken hebben en die gevuld zijn met prachtige shimmers, holografisch effect en/of glitters maken de lakken helemaal perfect.

DSC_95141-BorderMakerWil je het volledige artikel van deze prachtige A Dream Within A Dream lezen inclusief foto’s van de prachtige transformatie kijk dan zeker even op Nailpaintlove.
Wendy Liefs

You might also like:

  • Tijdens het opruimen van alle laatjes en bakken nagellak die ik overal heb staan in mijn kamertje kwam ik deze lak weer eens tegen. En ik bedacht dat ik deze nog steeds zonder nail art aan jullie moest laten zien.
  • Vorig jaar met kerst kreeg ik een H&M kado kaart. Niet echt wetend wat ik er mee moest aangezien de kleding me er nooit echt mooi passen hield ik hem maar in mijn portemonnee voor het geval van weet je wel ;)
  • Ik vond het wel weer eens tijd worden voor een simpele maar mooie nail art. 1 die zelfs zou passen bij de aankomende feestdagen. Maar voor nu vond ik hem gewoon prachtig passen bij de basis lak.

Leave a comment to Polished By KPT *A Dream Within A Dream*

  1. Pretty!!!
    Dailynailsart onlangs geplaatst…Spam jouw blog!My Profile

  2. mooie lak!…hij ziet er echt supermooi uit!
    Petra onlangs geplaatst…LOOkX…Wekelijkse verzorging.My Profile

  3. […] Na A Dream Within A Dream van Polished By KPT kreeg ik de smaak te pakken wat betreft de thermal polishes. En daarom heb ik voor jullie vandaag een nieuwe thermal polish. […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge