Polish Alcoholic *Bradypodion*

Holo sucker? YES! Indie Polish Lover? YES! Dus als je dat gaat combineren tot mooie en toch wel een tikkie vreemde lakken dan ben ik zeker fan.

Een tijdje geleden alweer was er een actie bij Pretty Polish op alle Indie lakken. Ik besloot een kijkje te nemen en struinde zo de hele webwinkel af op zoek naar prachtige lakken met een tikkeltje wat anders. Zo kwam ik bij de lakken van Polish Alcoholic uit. Ik twijfelde wel vaker want de flesjes zien er niet heel spectaculair uit maar toch bestelde ik er 1.Bradypodion, is een smocked base met een duochroom effect erin. En als dit nog niet genoeg is zitten er ook nog heel veel holografische glittertjes in. De lak heeft na mijn mening teveel laagjes nodig om hem dekkend te krijgen. Daarom koos ik ervoor om de lak over een donkere grijze lak heen te dragen. En wauw! Wat prachtig! Helaas kreeg ik het ware effect niet zo mooi op de foto!Polish Alcoholic lakken zijn te koop bij Pretty Polish en zijn redelijk aan de prijs. De prijzen per lak liggen tussen de €6,95 en de €8,95. Maar na mijn mening is deze lak het zeker de moeite waard geweest!
Wendy Liefs

You might also like:

  • Tijdens het opruimen van alle laatjes en bakken nagellak die ik overal heb staan in mijn kamertje kwam ik deze lak weer eens tegen. En ik bedacht dat ik deze nog steeds zonder nail art aan jullie moest laten zien.
  • Vorig jaar met kerst kreeg ik een H&M kado kaart. Niet echt wetend wat ik er mee moest aangezien de kleding me er nooit echt mooi passen hield ik hem maar in mijn portemonnee voor het geval van weet je wel ;)
  • Ik vond het wel weer eens tijd worden voor een simpele maar mooie nail art. 1 die zelfs zou passen bij de aankomende feestdagen. Maar voor nu vond ik hem gewoon prachtig passen bij de basis lak.

Leave a comment to Polish Alcoholic *Bradypodion*

  1. het flesje ziet er inderdaad niet spectaculair uit, dat is van de inhoud wel eventjes anders, wat een aparte lak!
    Petra onlangs geplaatst…Yohwowww!… 200 volgers..(& give a way)My Profile

  2. Jammer van de vele laagjes, maar het eindresultaat maakt veel goed toch? Erg mooi!!
    NailTalk onlangs geplaatst…6 Old nail arts that never made the blogMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge