Platinum Card

Vandaag toch weer eens een NYC lakje. Ja, de vaste bezoekers die weten dat het niet mijn favoriete merk is maar zo nu en dan loop ik er toch even langs om het net wat beter te bekijken en heel soms kom ik dan toch wat tegen zo ook deze prachtige zilveren Platinum Card.
Deze prachtige zilveren lak bestaat uit veel shimmers en microglitters en daarom maakt het weer een net wat andere zilveren lak dan de andere die ik in mijn stash heb. 

De lakken van NYC hebben een platte dunne kwast die erg soepel is. Maar ondanks dat het een fijne kwast is lakt de lak niet heel erg fijn. Hij streept en neemt soms weer wat lak mee waardoor je vlekken krijgt in het lakken. 


Ik ben toch door gegaan met lakken en heb hem in 2 laagjes dekkend gekregen. Na het 2e laagje waren de vlekken weg maar de strepen bleven wel redelijk zichtbaar. 


Wat wel en leuk voordeel is van dit soort metallic lakken en zo ook bij deze, ze drogen lekker vlotjes. En zo kan je snel weer verder met je dagelijkse bezigheden.

NYC is te koop bij Kruidvat en de lakjes kosten €2,29 per stuk.

Liefs,
Wendy

You might also like:

  • Tijdens het opruimen van alle laatjes en bakken nagellak die ik overal heb staan in mijn kamertje kwam ik deze lak weer eens tegen. En ik bedacht dat ik deze nog steeds zonder nail art aan jullie moest laten zien.
  • Vorig jaar met kerst kreeg ik een H&M kado kaart. Niet echt wetend wat ik er mee moest aangezien de kleding me er nooit echt mooi passen hield ik hem maar in mijn portemonnee voor het geval van weet je wel ;)
  • Ik vond het wel weer eens tijd worden voor een simpele maar mooie nail art. 1 die zelfs zou passen bij de aankomende feestdagen. Maar voor nu vond ik hem gewoon prachtig passen bij de basis lak.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge