Pink Splatter Effect

Ook Claire’s heeft een vernieuwd assortiment. Een tijd terug kreeg ik via via te horen dat ze nu ook sand style lakjes hadden. Ik werd nieuwsgierig en besloot een kijkje te gaan nemen. Tot mijn verbazing hadden ze veel nieuwe lakken en alle lakken hadden een nieuw uiterlijk!

DSC_3640-BorderMakerOke, dit kwam als een totale verrassing voor mij. Ik loop regelmatig bij Claire’s rond om gewoon tussen de super toffe spulletjes te snuffelen. Ook zijn de lakjes vaak erg goed. Nu er vernieuwde flesjes zijn was ik benieuwd naar verschillende lakjes. 1 van de nieuwe lakjes heeft het zogeheten Splatter Effect

Ik koos voor Splatter Pink. Een lekkere knallende neon roze lak met daarin zwarte en witte glitters. De glitters zijn echt in diverse soorten en maten. Dit maakte voor mij het lakje wel wat specialer. De nieuwe flesjes van Claire’s lijken op de Catrice flesjes. Ze hebben alleen een zilveren dop. Ze zijn gevuld met 10ml en de kwast is rond en recht afgesneden.

DSC_3641-BorderMaker

Deze super coole splatter effect lak is dekkend in 2 laagjes. De grote glitters hebben bij het eerste laagje iet wat moeite maar bij het tweede laagje gaat het helemaal vanzelf. Wel is de substantie wat dik en hierdoor droogt de lak ook wel wat langzamer. Ik vind het opzich nog wel meevallen en een super lak!

DSC_3584-BorderMaker DSC_3585-BorderMaker DSC_3586-BorderMaker

Toen ik mijn blacklight aan deed zag ik ook dat de lak mooi licht gaf onder blacklight. Toen ik een laagje topcoat erover heen aanbracht om zo de nages mooi glad te krijgen merkte ik dat dit niets uitmaakte voor het blacklight effect.

DSC_3591-BorderMaker

Ik kocht deze lak bij Claire’s. Deze lakken zijn wel wat duurder maar voor €4,99 heb je een hele mooie en toffe lak!

Liefs Wendy

You might also like:

  • Tijdens het opruimen van alle laatjes en bakken nagellak die ik overal heb staan in mijn kamertje kwam ik deze lak weer eens tegen. En ik bedacht dat ik deze nog steeds zonder nail art aan jullie moest laten zien.
  • Vorig jaar met kerst kreeg ik een H&M kado kaart. Niet echt wetend wat ik er mee moest aangezien de kleding me er nooit echt mooi passen hield ik hem maar in mijn portemonnee voor het geval van weet je wel ;)
  • Ik vond het wel weer eens tijd worden voor een simpele maar mooie nail art. 1 die zelfs zou passen bij de aankomende feestdagen. Maar voor nu vond ik hem gewoon prachtig passen bij de basis lak.

Leave a comment to Pink Splatter Effect

  1. bijzonder lakje maar persoonlijk ben ik er niet zo fan van

  2. Oeh erg leuke lak!! Jammer dat ik bijna nooit bij Claire’s kom!

  3. Wat een tof effect geeft het zeg, leuk!! 😀

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge