Pink Roses on Black Velvet

Na lang na gedacht te hebben, heb ik besloten ook af en toe filmpjes te gaan plaatsen van creaties die ik maak. Vandaag heb ik dan ook mijn aller eerste filmpje voor jullie.

Het is nog allemaal wat onwennig maar het resultaat mag er zijn.

Pink Roses on Black Velvet, een mooi gebaar in deze tijd van het jaar. Als het ware een paar rozen op een sterrenhemel.


Wil je weten hoe ik dit heb gemaakt….? Kijk dan het filmpje! 
Ik ben nog even aan het bekijken hoe ik dit rechtstreeks op mijn blog kan krijgen maar omdat ik ergens wil beginnen heb ik het voor nu maar even zo gedaan.

Ik hoop dat jullie het leuk vinden. Veel kijk plezier!

Liefs,
Wendy

You might also like:

  • Tijdens het opruimen van alle laatjes en bakken nagellak die ik overal heb staan in mijn kamertje kwam ik deze lak weer eens tegen. En ik bedacht dat ik deze nog steeds zonder nail art aan jullie moest laten zien.
  • Vorig jaar met kerst kreeg ik een H&M kado kaart. Niet echt wetend wat ik er mee moest aangezien de kleding me er nooit echt mooi passen hield ik hem maar in mijn portemonnee voor het geval van weet je wel ;)
  • Ik vond het wel weer eens tijd worden voor een simpele maar mooie nail art. 1 die zelfs zou passen bij de aankomende feestdagen. Maar voor nu vond ik hem gewoon prachtig passen bij de basis lak.

Leave a comment to Pink Roses on Black Velvet

  1. Voor een eerste keer, best goed! Allen van bovenaf filmen met arten, kan ik het beter zien! Nu zag ik vingers… Hihihi!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge