Pink Power

Het is weer woensdag in Oktober dus tijd voor Pink on Wednesday. Vandaag heb ik geen standaard Pink Ribbon nail art maar meer een Power Pink Nail art.

Dat ik voor deze nail art heb gekozen heeft voor mij een persoonlijke reden maar als ik er aan denk denk ik aan Power vrouwen. Dus voor al deze Power Vrouwen deze Pink nail art.
Wat heb ik gebruikt:


-Essence – Free Hugs
-Essence – Party Princess
-Konad – Psyche Pink
-BundleMonster imageplate BM-305


Als eerste heb ik mijn nagels gelakt met de Free Hugs van Essence. Hier heb ik al eens een artikel over geschreven en die kan je hier lezen.

Hierover heb ik een laagje Party Princess aangebracht voor de extra sparkling. 

Toen dit volledig droog was heb ik mijn imageplate van BundleMonster weer gepakt en op deze plate staan bliksem schichten en omdat ik dat echt een power idee vind geven heb ik deze met Psyche Pink van Konad er op gestempeld.

Deze nail art is voor alle Power Vrouwen!!

Liefs,
Wendy

You might also like:

  • Tijdens het opruimen van alle laatjes en bakken nagellak die ik overal heb staan in mijn kamertje kwam ik deze lak weer eens tegen. En ik bedacht dat ik deze nog steeds zonder nail art aan jullie moest laten zien.
  • Vorig jaar met kerst kreeg ik een H&M kado kaart. Niet echt wetend wat ik er mee moest aangezien de kleding me er nooit echt mooi passen hield ik hem maar in mijn portemonnee voor het geval van weet je wel ;)
  • Ik vond het wel weer eens tijd worden voor een simpele maar mooie nail art. 1 die zelfs zou passen bij de aankomende feestdagen. Maar voor nu vond ik hem gewoon prachtig passen bij de basis lak.

Leave a comment to Pink Power

  1. Echt n hele gave nailart. Vind m echt mooi. Me loves pink

  2. Hele mooie nailart maar ook de rest van de nageltjes zijn prachtig roze!

  3. Echt een hele leuke nail-art!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge