Picture Polish *Dream*

Picture Polish is een merk wat echt al heel lang op mijn wensen lijstje stond. Maar eerlijk is eerlijk het is best een prijzig merk. Toch besloot ik er 1 te bestellen.

Picture Polish is een indie merk uit Australië. De lakken hebben allemaal een eigen naam en deze is terug te vinden in een soort spreuk op het flesje. Persoonlijk vind ik dit een beetje teveel van het goede maar de naam is in ieder geval duidelijk. Het flesje vind ik geweldig! Gevuld met 11ml en een silicone dop. De dop ligt lekker in de hand en lakt erg prettig.

Dream, is echt een knallende roze barbie lak. De lak heeft een iet wat koele ondertoon maar ik hou hier echt van. Het doet me vooral denken aan vroeger. Met 2 laagjes is de lak dekkend en de droogtijd is super.Nee, ik heb echt niets aan te merken op dit lakje. Stiekem maakt het me nieuwsgierig naar de andere Picture Polish lakken. De lakken kosten rond de €12,50.
Wendy Liefs

You might also like:

 • Tijdens het opruimen van alle laatjes en bakken nagellak die ik overal heb staan in mijn kamertje kwam ik deze lak weer eens tegen. En ik bedacht dat ik deze nog steeds zonder nail art aan jullie moest laten zien.
 • Vorig jaar met kerst kreeg ik een H&M kado kaart. Niet echt wetend wat ik er mee moest aangezien de kleding me er nooit echt mooi passen hield ik hem maar in mijn portemonnee voor het geval van weet je wel ;)
 • Ik vond het wel weer eens tijd worden voor een simpele maar mooie nail art. 1 die zelfs zou passen bij de aankomende feestdagen. Maar voor nu vond ik hem gewoon prachtig passen bij de basis lak.

Leave a comment to Picture Polish *Dream*

 1. Een mooie kleur Wendy maar de prijs is me toch net wat te hoog! 😉 Xxx
  Mandy onlangs geplaatst…MUA Glamour Days eyeshadow paletteMy Profile

 2. I love Picture Polish. Zulke mooie lakken en finishes. Idd wel een beetje prijzig, maar af en toe mag je jezelf wat toestoppen.

  Dit is een echte Wendy kleur ☺
  Dailynailsart onlangs geplaatst…Orly: Royal Navy.My Profile

 3. Wat een prachtige tint, heel erg mooi!….
  Petra onlangs geplaatst…Essence Lipstick : 10 Cotton Candy …My Profile

 4. Echt een Wendy lakje! Mooi kleurtje, leuk merk!
  NailTalk onlangs geplaatst…China Glaze Road Trip – Wanderlust and Dashboard DreamerMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge