Peppermint

Sinds wij hier in Eindhoven een Primark hebben en ik ben in de stad vind ik het altijd wel even leuk om op de beauty afdeling te kijken. Toen wij hier nog geen Primark hadden deed ik dit graag bij 1 van de andere winkels.

Afgelopen zomer waren we in Blackpool en ook hier doken we even de Primark in. En ja ook hier kon ik het niet laten om even over de beauty afdeling te struinen en ik vond hier een display van Angelica. Overigens heb ik deze in Eindhoven nog niet gespot. Toen ik de matte lakken zag staan nam ik er 2 mee. Bluebell heb ik jullie al eerder laten zien. Vandaag laat ik jullie Peppermint zien. De lakken hebben een naam, persoonlijk vind ik dit al leuker dan een nummer.

Peppermint is een heel zacht groen pastel kleurtje. Een lekker lente gevoel kreeg ik er wel bij. Het flesje is vierkant of eigenlijk rechthoekig en bevat 10ml. De kwast is rond en recht afgesneden.

Peppermint is dekkend in 2 dunne laagjes en droogt met een soft matte finish op. Ook droogt de lak nog eens lekker snel!

DSC_4222-BorderMaker DSC_4223-BorderMaker DSC_4224-BorderMaker

Ik heb nog geen Angelica lakken in Eindhoven gezien en weet dus ook niet of ze in Nederland te koop zijn. Wel weet ik dat ze hier in Eindhoven weer nieuwe lakken hebben. Mocht je ooit Angelica lakken tegen komen dan zou ik het zeker eens proberen.

Wendy Liefs

You might also like:

  • Tijdens het opruimen van alle laatjes en bakken nagellak die ik overal heb staan in mijn kamertje kwam ik deze lak weer eens tegen. En ik bedacht dat ik deze nog steeds zonder nail art aan jullie moest laten zien.
  • Vorig jaar met kerst kreeg ik een H&M kado kaart. Niet echt wetend wat ik er mee moest aangezien de kleding me er nooit echt mooi passen hield ik hem maar in mijn portemonnee voor het geval van weet je wel ;)
  • Ik vond het wel weer eens tijd worden voor een simpele maar mooie nail art. 1 die zelfs zou passen bij de aankomende feestdagen. Maar voor nu vond ik hem gewoon prachtig passen bij de basis lak.

Leave a comment to Peppermint

  1. Hee Wendy,
    Bij de Primark in Almere heb je ook Angelica lakken! Ik heb daar 4 glitterlakken van in mijn stash zitten 🙂

  2. oeh wat een tof kleurtje! heb ze ook zien liggen en ook moeten laten liggen vanwege de no buy haha

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge