Peony

Kerst is gelukkig alweer een paar maanden geleden en het duurt gelukkig ook nog wel even voor het weer kerst is. Maar het leuke aan kerst zijn dan toch wel de kadotjes. Ik ben er in ieder geval echt dol op!

Onder de kerstboom lag ineens een super leuk IsaDora pakketje voor mij. Lipstick, Mascara, Lipgloss en een super mooi lakje. Mochten jullie de rest nog willen zien in een review dan hoor ik dit graag van jullie. Maar vandaag is het prachtige lakje aan de beurt.

IsaDora heeft gelukkig namen voor de lakjes. Deze prachtige oud roze kleur die enorm naar het nude neigt heet Peony. Op het vierkante flesje staat dat het om een Hypo allergeen formule gaat. Altijd fijn mocht je toch allergisch zijn. Verder was er weinig info op het flesje te vinden zoals de inhoud. Na goed onderzoek op het flesje, kon ik onderop in het glas zien dat er 12ml in zit. De kwast is plat, recht en toch wel smal.

Peony is dekkend in 3 dunne laagjes, wel vond ik hem iets vlekkerig maar dit trok wel weg. Ook vond ik het opvallen dat hij wel erg snel droogde.

DSC_4150-BorderMaker DSC_4152-BorderMaker DSC_4154-BorderMaker

IsaDora is een Zweeds merk wat ik heb leren kennen in Zweden tijdens een vakantie. Toen ik dit onder de kerstboom vond was ik erg blij verrast. Blijkbaar kun je IsaDora vinden in enkele Duitse parfumerieën. Ook zag ik dat IsaDora te koop in bij BeautyCosmetic.

Wendy Liefs

You might also like:

  • Tijdens het opruimen van alle laatjes en bakken nagellak die ik overal heb staan in mijn kamertje kwam ik deze lak weer eens tegen. En ik bedacht dat ik deze nog steeds zonder nail art aan jullie moest laten zien.
  • Vorig jaar met kerst kreeg ik een H&M kado kaart. Niet echt wetend wat ik er mee moest aangezien de kleding me er nooit echt mooi passen hield ik hem maar in mijn portemonnee voor het geval van weet je wel ;)
  • Ik vond het wel weer eens tijd worden voor een simpele maar mooie nail art. 1 die zelfs zou passen bij de aankomende feestdagen. Maar voor nu vond ik hem gewoon prachtig passen bij de basis lak.

Leave a comment to Peony

  1. Wat een leuk kleurtje! Wel jammer dat het dus een beetje vlekte maar misschien dat het komt omdat het zo’n lichte kleur is?

  2. wauw wat een prachtig lakje, ik hou van dit soort kleurtjes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge