Pearly Siren

Lang lang lang geleden was ik bij de KIKO store in CentrO. Ik denk dat het zelfs al bijna een jaar geleden is dat ik er was. Hmmm, word toch weer eens tijd voor een nieuw bezoekje 😉 Maar de vorige keer kocht ik een prachtige Limited Edition lak.

DSC_3941-BorderMaker

KIKO vind ik een bijzonder merk. De producten zijn goed en zeer betaalbaar. Eigenlijk vind ik het wel vergelijkbaar met Flormar. De lakken die KIKO uitbrengt zijn altijd erg speciaal. Zo ook deze lak uit de Celebration collectie. De lakken hebben nummers maar als je op internet zoekt kom je al gauw een naam tegen.

#423 – Pearly Siren is een super mooie groene lak met enorm veel glitters. Tijdens het lakken leek het net op een textuur lak. Dit komt door de enorme hoeveel glitters die de lak bevat. De flesjes van KIKO zijn altijd hetzelfde gevormd. Vierkant met een duidelijke opdruk en een inhoud van 11ml. De kwast is plat en de grote is middelmaat.

DSC_3943-BorderMaker 

De lak droogt enorm snel en dekt super mooi in 2 dunne laagjes. De glitters zijn ook heel duidelijk te zien wanneer de lak opgedroogd is.

DSC_3921-BorderMaker DSC_3922-BorderMaker DSC_3923-BorderMaker

KIKO Cosmetics verzend sinds kort ook naar Nederland maar wil je toch de spulletjes in je handen hebben voor je het koopt dan zit er in CentrO Oberhausen een hele mooie winkel. De lakken kosten rond de €3,90 per stuk.

Wendy Liefs

You might also like:

  • Tijdens het opruimen van alle laatjes en bakken nagellak die ik overal heb staan in mijn kamertje kwam ik deze lak weer eens tegen. En ik bedacht dat ik deze nog steeds zonder nail art aan jullie moest laten zien.
  • Vorig jaar met kerst kreeg ik een H&M kado kaart. Niet echt wetend wat ik er mee moest aangezien de kleding me er nooit echt mooi passen hield ik hem maar in mijn portemonnee voor het geval van weet je wel ;)
  • Ik vond het wel weer eens tijd worden voor een simpele maar mooie nail art. 1 die zelfs zou passen bij de aankomende feestdagen. Maar voor nu vond ik hem gewoon prachtig passen bij de basis lak.

Leave a comment to Pearly Siren

  1. Dit is wel een heel mooie lak! 🙂

  2. Ik vind hem echt ontzettend tof eruit zien 😀

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge