Peach Nectar

Textuur lakken ben ik nog steeds niet beu en als ik weer een mooie tegen kom dan neem ik deze ook zeker mee! Het heeft gewoon wat speciaals!

IsaDora is een merk wat je hier in Nederland niet snel tegenkomt maar in Duitsland en zeker in Zweden is het een heel bekend en prachtig merk. Ook hebben hun verschillende finishes en mijn eerste crackle lak was ook van IsaDora. De flesjes zijn gekenmerkt door de vierkante flesjes en de lange crème kleurige doppen waarop staat wat het is. De flesjes zijn gevuld met 6ml en ze bevatten een brede kwast.Peach Nectar is een mooie licht oranje textuur lak met tal van holografische glittertjes. Deze lak komt uit de Sugar Nails collectie. De kleur is niet heel dekkend maar persoonlijk vind ik het niet storend bij deze kleur. Ik heb 3 laagjes aangebracht maar vond 2 bij mijn huidskleur al heel mooi. De lak droogt redelijk snel.IsaDora is in Duitsland bij Douglas te koop waar ze vele verschillende lakken hebben. Ik kocht deze lak voor €9,99. Wel wat aan de dure kant maar de lak is het na mijn mening zeker waard.
Wendy Liefs

You might also like:

 • Tijdens het opruimen van alle laatjes en bakken nagellak die ik overal heb staan in mijn kamertje kwam ik deze lak weer eens tegen. En ik bedacht dat ik deze nog steeds zonder nail art aan jullie moest laten zien.
 • Vorig jaar met kerst kreeg ik een H&M kado kaart. Niet echt wetend wat ik er mee moest aangezien de kleding me er nooit echt mooi passen hield ik hem maar in mijn portemonnee voor het geval van weet je wel ;)
 • Ik vond het wel weer eens tijd worden voor een simpele maar mooie nail art. 1 die zelfs zou passen bij de aankomende feestdagen. Maar voor nu vond ik hem gewoon prachtig passen bij de basis lak.

Leave a comment to Peach Nectar

 1. Mooi lakje maar vind hem inderdaad wel prijzig! 😉
  Mandy onlangs geplaatst…FOTD: WK 2014My Profile

 2. Ben bang dat het kleurtje me niet zou staan, maar wat een beauty!
  NailTalk onlangs geplaatst…Furry Friend TagMy Profile

 3. apart kleurtje zeg, wel een mooi kleurtje, een prijzig lakje maar klinkt inderdaad wel zijn geld waard 🙂
  Angelique onlangs geplaatst…Schwarzkopf gliss kur hair repair ultimate oil elixir serumMy Profile

 4. Ik vind ‘m gaaf! Ik hoop dat ik ook ooit een keer tegen de lakjes van Isadora aanloop.
  Soraya onlangs geplaatst…El Corazon – Kaleidoscope – First SnowdropMy Profile

 5. Wat een bijzonder kleurtje, erg mooi!
  Sylvana onlangs geplaatst…My Summer Beauty EssentialsMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge