Passionate Dots

Textuur lakken… Hebben jullie er al genoeg van? Ik eigenlijk nog niet en eerlijk is eerlijk alle merken die er nu nog of nu pas mee komen zijn na mijn idee misschien een beetje laat maar beter laat dan nooit, toch?!

DSC_4111-BorderMaker

Na alle grote merken komen ook de budget merken met super mooie textuur lakken. Zo had Flormar een tijd terug een Limited Edition met dit soort lakken. Tijdens mijn bezoek aan de winkel in Amsterdam zag ik deze collectie voor het eerst. Afgelopen zaterdag konden jullie ook al zien dat ik in Oberhausen een paarse versie van de Passionate Dots collectie.

De paarse Passionate Dots heeft helaas geen naam maar een nummer PD05. Deze paarse textuur lak heeft een hele mooie glans over zich door de verschillende shimmers. Het flesje van deze collectie is niet heel anders dan de standaard flesjes. Wel staat er duidelijk op dat het gaat om de Passionate Dots collectie gaat. Het flesje is gevuld met 11 ml en de kwast is mooi rond.

DSC_4112-BorderMaker

Met 1 laagje was deze lak al compleet dekkend. Tijdens het drogen komt de hele fijne textuur tevoorschijn. En als deze lak droog is zie je de geweldige shimmers nog beter. Wel droogt de lak lekker snel!

DSC_4144-BorderMaker DSC_4145-BorderMaker DSC_4147-BorderMaker

Flormar is sinds kort ook in Nederland te koop. Hiervoor moet je wel even naar de Flormar winkel in Amsterdam. Ook zit er een winkel in Oberhausen. De Passionate Dots collectie is momenteel in de uitverkoop en kosten daardoor maar €2,95 per stuk.

Wendy Liefs

You might also like:

  • Tijdens het opruimen van alle laatjes en bakken nagellak die ik overal heb staan in mijn kamertje kwam ik deze lak weer eens tegen. En ik bedacht dat ik deze nog steeds zonder nail art aan jullie moest laten zien.
  • Vorig jaar met kerst kreeg ik een H&M kado kaart. Niet echt wetend wat ik er mee moest aangezien de kleding me er nooit echt mooi passen hield ik hem maar in mijn portemonnee voor het geval van weet je wel ;)
  • Ik vond het wel weer eens tijd worden voor een simpele maar mooie nail art. 1 die zelfs zou passen bij de aankomende feestdagen. Maar voor nu vond ik hem gewoon prachtig passen bij de basis lak.

Leave a comment to Passionate Dots

  1. wauw wat een prachtig kleurtje van Flormar

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge