Pack Your Bags!

Florida 2013

Het is zover!! Zojuist hebben wij de laatste ritsen dichtgemaakt. Morgen vliegen wij naar huis en over precies 24 uur staan wij in het ijskoude Nederland, maar eerst nog de dag van vandaag. Vandaag was het een dag van uitslapen, koffers inpakken en nog wat laatste spulletje kopen.

Om 9 uur ging de wekker. Ik was niet uit bed te krijgen, helemaal niet omdat ik voelde dat mijn hak gruwelijk pijn deed met lopen. Even gauw douchen en naar de receptie voor muntjes voor de wasmachine. De laatste vuile kleren van afgelopen week zijn gewassen dus als we morgen thuis zijn hoeven de kast maar open te doen en alle kleren zo erin te leggen. Terwijl de was draaide was het tijd om te beginnen met het inpakken van de koffers… Tja wat zal ik ervan zeggen, ik ben blij dat alle ritsen dicht zitten. Na een uurtje inpakken zijn we op pad gegaan met als eerste bestemming de Ulta. Wendy moest nog een luchtje hebben welke in Nederland zo’n 20 euro duurder was. Tijdens het afrekenen zei de mevrouw achter de kassa dat we nog iets mochten uitzoeken. Ze vroeg of we zilver of goud wouden. Tot op dit moment wisten wij nog niet wat we kregen en onder het mom van “weggooien kan altijd nog” waren we benieuwd wat we kregen. We antwoordde zilver en de mevrouw ging een doos halen. Toen ze terug liep met de doos begon het mij te dagen dat daar een 5 delig servies stond en ja wij kregen dus een 6 kilo zwaar 5 delig servies mee naar huis ter waarde van 50 dollar.

IMG-20131118-WA0001

Na de Ulta was de volgende tussenstop Sally Beauty. Nog wat nagellak met korting gekocht (want klantenkaart en korting omdat we een coupon moesten hebben die we niet hadden) was dat ook weer een check op de lijst. Volgende stop de Wal Mart. Nog een lekkere warme broek, Tinkerbell t-shirt en jurkje en nog wat kleinigheden waren we daar ook alweer klaar. Terug naar het hotel want er stond nog steeds een grote inpak uitdaging ons te wachten, helemaal nu we ook een extra 5-delig servies erbij kregen. Omdat ik lichtelijk het vermoeden kreeg dat we het op deze manier niet in alle koffers zouden krijgen bedacht ik me dat ik bij de Walmart “Spacebags” had zien liggen. Je weet wel van die zakken die je vroeger bij TellSell kon bestellen en waar je 20 truien in stopt, de lucht eruit zuigt en vervolgens maar 2 truien aan ruimte overhoud. Wij gauw naar de Walmart om wat van die zakken te halen, bij de receptie een stofzuiger geleend en zien wat er gebeurd. En zowaar veranderde elke zak in een klein pakketje klaar om de koffer in te verdwijnen.

DSC_3022-BorderMaker

Bijna 8 uur dus etenstijd! Maar voordat we gingen eten eerst gauw langs de Victoria’s Secret outlet store voor een flesje parfum. Omdat ze de kleine fles niet meer hadden kregen we de grote mee voor dezelfde prijs als de kleine!! Prima deal denk ik zo! En toen gauw naar het eten. Als afsluitend diner zijn bij de Outback gaan eten. Het was wel ons lievelings eten van de vakantie. Als voorgerecht weer een lekkere Blooming Onion en als hoofdgerecht voor mij een hamburger en voor Wendy pasta met garnalen. Het smaakte allemaal prima, behalve de garnalen die waren een beetje zwart. De kok kwam z’n excuses aanbieden en bracht meteen nieuwe. De buikjes waren weer rond dus tijd om weer lekker naar het hotel te gaan. Nouja lekker… De koffers waren nog steeds niet ingepakt. Eerst nog langs de Walmart voor nog wat Spacebags, want die waren toch verrekte handig en leverde toch ontzettend veel ruimte op in de koffers.

DSC_3023-BorderMaker DSC_3024-BorderMaker

Nu zijn we dus eindelijk zover dat alles een plekje in de koffer heeft en we hopen dat we alles goed hebben ingepakt. Morgenochtend om half 7 gaat de wekker en rond een uurtje of 8 hopen wij op het vliegveld van Orlando te staan om de auto in te leveren.

2013-11-18 23.52.10-BorderMaker

Tot zover de echte laatste dag van onze vakantie in Orlando. Morgen komt natuurlijk nog een verslag maarja die word weer gemaakt vanuit het ijskoude Nederland!

Wij gaan lekker slapen en voor jullie alvast goedemorgen!!

Groetjes,
Wouter & Wendy

You might also like:

 • Tijdens het opruimen van alle laatjes en bakken nagellak die ik overal heb staan in mijn kamertje kwam ik deze lak weer eens tegen. En ik bedacht dat ik deze nog steeds zonder nail art aan jullie moest laten zien.
 • Vorig jaar ging mijn lieve vriendinnetje Angelique naar de States. En eigenlijk proberen we altijd wel iets voor elkaar mee te nemen. Al is het me dit keer niet gelukt... En dit setje kreeg ik destijds van haar.
 • Terwijl we dit schrijven is het bij ons zaterdag avond en bij jullie al zondag ochtend. Hier zijn we ondertussen druk bezig om onze koffers te pakken om morgenavond (zondagavond dus) weer terug naar Nederland te vliegen. Maar toch wouden we nog even een prachtige dag of eigenlijk 2 met jullie delen.

Leave a comment to Pack Your Bags!

 1. Bedankt voor weer een leuk verslag. Handig zeg die zakken. Echt wat voor jullie. Nou doei, ik wens jullie een hele goeie reis terug naar huis. Weer lekker in jullie eigen huisje is ook wel weer fijn he. Nou doei, dikke kus en goede reis.

  Anneke

 2. Voor jullie jammer dat de reis weer over is, voor ons yeah dat de 2 gezelligste mensen weer terug in NL zijn 😀 Goede terugreis en tot snel <3

 3. Hallo Wendy en Wouter. Een bedankje voor jullie verslagen met de vele foto’s. Ik herleefde mijn bezoeken aan Amerika. Samen met Opa Wim ook naar Disneyland, en natuurparken.De oudjes deden het nog best.
  Goede reis, en misschien tot gauw. Oma Riet.

  • Hallo oma Riet! Ik vind het ontzettend leuk om te lezen dat je onze reisverslagen hebt gelezen en dat ze zulke fijne herinneringen bij jou oproepen over de tijd samen met jou en opa!! Hopelijk tot gauw! Wendy en Wouter.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge