P2 Volume Gloss *Love Agent*

Vorige week konden jullie al mijn shoplog uit Keulen zien. Velen van jullie waren erg benieuwd naar de P2 Volume Gloss lakken die er tussen stonden.

Ik ben sowieso erg fan van de lakken va P2. Ze hebben vele verschillende finishes en zijn ook nog eens spot gedkoop. De verschillende lijnen hebben ook verschillende flesjes waardoor ze ook weer herkenbaar zijn. De flesjes van de Volume Gloss lijn zijn van glas en vierkant. De opdruk is met zilveren letters gedaan. Na mijn mening simpel maar erg strak. De inhoud van deze flesjes is 12 ml en de kwastjes zijn plat en breed en mooi rond afgesneden.Love Agent is een mooie pastel gele lak. Doordat de substantie wat dunner is heb je wel 3 laagjes nodig om het mooi dekkend te krijgen. Ik vond dit geen probleem want de lak droogt lekker snel.Helaas is P2 niet te koop in Nederland. Maar mocht je ooit in Duitsland zijn loop dan zeker eens een DM Drogist binnen. De lakken van P2 zijn mooi en spot goedkoop. Ik betaalde voor deze Volume Gloss lak €2,55.
Wendy Liefs

 

You might also like:

 • Tijdens het opruimen van alle laatjes en bakken nagellak die ik overal heb staan in mijn kamertje kwam ik deze lak weer eens tegen. En ik bedacht dat ik deze nog steeds zonder nail art aan jullie moest laten zien.
 • Vorig jaar met kerst kreeg ik een H&M kado kaart. Niet echt wetend wat ik er mee moest aangezien de kleding me er nooit echt mooi passen hield ik hem maar in mijn portemonnee voor het geval van weet je wel ;)
 • Ik vond het wel weer eens tijd worden voor een simpele maar mooie nail art. 1 die zelfs zou passen bij de aankomende feestdagen. Maar voor nu vond ik hem gewoon prachtig passen bij de basis lak.

Leave a comment to P2 Volume Gloss *Love Agent*

 1. Oh ik vind licht geel zo’n lief en zacht kleurtje! Ideaal voor het voorjaar, maar vind hem nu ook wel kunnen 🙂
  Mirjam onlangs geplaatst…Nailmail: 4x Essie nagellakMy Profile

 2. Geel dekt toch altijd iets lastiger! Vind ‘m erg mooi, zon gele pastel! Is de drie laagjes zeker waard!
  NailTalk onlangs geplaatst…Barry M – ElderberryMy Profile

 3. de zachtgele tint vind ik wel heel erg lief om te zien, erg leuk!
  Petra onlangs geplaatst…“Love in a Box” inspiratiekaartjes!….My Profile

 4. wat een mooi, apart kleurtje!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge