P2 Volume Gloss *California Girl*

P2 heeft echt al heel wat mooie lakken laten zien maar wanneer er nieuwe lakken bij komen zijn het weer opnieuw plaatjes. En zo zijn de lak toch ook iedere keer weer vernieuwend.

Ik liet nog niet zo lang geleden de prachtige Volume Gloss Love Agent zien. Een mooi zacht geel lakje heerlijk voor de zonnige dagen. Voor het najaar heb ik natuurlijk ook weer een beauty. Het flesje is mooi vorm gegeven. Vierkant met zilveren opdruk en gevuld met 12ml. De kwast is breed en netjes rond afgesneden.California Girl is een zee groen glossy lakje. Met 2 laagjes heeft de lak een prachtige glans en is de lak ook nog eens mooi dekkend. Nog een bijkomend voordeel is dat de lak lekker snel droogt.

Helaas is P2 niet te koop in Nederland maar mocht je ooit in Duitsland komen en een DM tegen komen raad ik je zeker aan om er eens naar binnen te gaan en de prachtige producten van P2 te bewonderen. De Volume Gloss lakken kosten €2,55 per stuk.
Wendy Liefs

 

You might also like:

  • Tijdens het opruimen van alle laatjes en bakken nagellak die ik overal heb staan in mijn kamertje kwam ik deze lak weer eens tegen. En ik bedacht dat ik deze nog steeds zonder nail art aan jullie moest laten zien.
  • Vorig jaar met kerst kreeg ik een H&M kado kaart. Niet echt wetend wat ik er mee moest aangezien de kleding me er nooit echt mooi passen hield ik hem maar in mijn portemonnee voor het geval van weet je wel ;)
  • Ik vond het wel weer eens tijd worden voor een simpele maar mooie nail art. 1 die zelfs zou passen bij de aankomende feestdagen. Maar voor nu vond ik hem gewoon prachtig passen bij de basis lak.

Leave a comment to P2 Volume Gloss *California Girl*

  1. P2 heeft echt wel goeie nagellak vind ik voor een mooi prijsje!

  2. Yup, I’m a fan! Vind ‘m leuk!
    NailTalk onlangs geplaatst…Water color decal – Nail ArtMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge