P2 *Meet Me In Venice*

Dat P2 prachige lakken heeft weet ik al een lange tijd. Dat er af en toe ook geweldige Limited Editions bij zitten is voor mij ook geen verrassing meer. Vandaag laat ik jullie 2 prachtige lakken van Meet Me In Venice zien.

Wanneer deze LE precies in de winkel heeft gelegen weet ik niet. Wel weet ik dat toen ik deze 2 lakken zag niet lang heb staan twijfelen of ze mee gingen. Prachtige metallic achtige kleuren kan ik immers niet weerstaan. De flesjes zijn lekker groot en vierkant en gevuld met 12ml. De brede kwast is rond afgesneden en lakt soepel.Golden Romance is een prachtige goudkleurige lak met subtiele shimmers die je zeker terug ziet. Met 2 laagjes is de lak super netjes dekkend en hij droogt ook lekker vlot.Delightful Violet is een lak die in het flesje er iets anders uitziet dan op je nagels. In het flesje neigt de lak naar paars/aubergine maar op de nagels is het toch meer paars zilverachtig. Dit komt waarschijnlijk door de prachtige zilveren shimmers. Ook met 2 laagjes dekt de lak goed en droogt de lak snel.P2 is helaas niet te koop in Nederland. Maar bij iedere DM in Duitsland kun je het prachtige schap inclusief de Limited Editions vinden. P2 is lekker budget dus zelfs met een minder gevulde portemonnee kun je flink shoppen.
Wendy Liefs

You might also like:

  • Tijdens het opruimen van alle laatjes en bakken nagellak die ik overal heb staan in mijn kamertje kwam ik deze lak weer eens tegen. En ik bedacht dat ik deze nog steeds zonder nail art aan jullie moest laten zien.
  • Vorig jaar met kerst kreeg ik een H&M kado kaart. Niet echt wetend wat ik er mee moest aangezien de kleding me er nooit echt mooi passen hield ik hem maar in mijn portemonnee voor het geval van weet je wel ;)
  • Ik vond het wel weer eens tijd worden voor een simpele maar mooie nail art. 1 die zelfs zou passen bij de aankomende feestdagen. Maar voor nu vond ik hem gewoon prachtig passen bij de basis lak.

Leave a comment to P2 *Meet Me In Venice*

  1. Grote fan van gouden lak ben ik niet, maar die paarse/aubergine, is erg leuk!
    NailTalk onlangs geplaatst…London’s Water – Nail ArtMy Profile

  2. Dat laatste lakje, wauw. Very pretty!
    Eilish onlangs geplaatst…Uitslag winactie! ♥♥♥♥♥My Profile

  3. […] €1,50 P2 – Limited Edition – Snow Kissed – 030 Frozen Lavender – €1,50P2 – Limited Edition – Meet Me In Venice – Golden Romance – €1,50 P2 – Limited Edition – Meet Me In Venice – Delightful Violet – €1,50P2 – Limited Edition […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge