P2 Leather Matte *Fashion Star*

Oef ik loop een beetje achter de feiten aan merk ik. Maar ach dat komt vanzelf allemaal wel weer ;). Maar om zwarte dagen op te fleuren gebruiken we sowieso gekleurde nagels!

Bij mijn laatste bezoek aan Duitsland en dus ook de DM zag ik dat ook P2 een assortiment wissel had gehad. Er stonden weer wat nieuwe plaatjes tussen en ook een nieuwe lijn. Namelijk de Leather Matte lijn. Prachtige kleuren met een Leather finish. Ik werd nieuwsgierig. De flesjes zijn mooi vierkant en strak vorm gegeven. De dop heeft dezelfde kleur als de lak en de inhoud is 10ml. Het kwastje is rond en lakt prima.Fashion Star is een prachtige heldere roze die prima te dragen is in het najaar. De kleur heeft een warme ondertoon. Op mijn nagels zie je 1 laagje maar een 2e laagje dekt het geheel waarschijnlijk nog net wat beter. De lak droogt snel en wanneer de lak droog is hou je een lichte textuur over wat mij inderdaad aan leer doet denken.

Ik kocht dit lakje in Duitsland bij de DM Drogist. Helaas is P2 niet in Nederland te koop maar mocht je een bezoekje over de grens plannen check dan zeker of er een DM in de buurt zit en loop eens binnen. Ik betaalde voor dit prachtige lakje maar €1,95.
Wendy Liefs

You might also like:

 • Tijdens het opruimen van alle laatjes en bakken nagellak die ik overal heb staan in mijn kamertje kwam ik deze lak weer eens tegen. En ik bedacht dat ik deze nog steeds zonder nail art aan jullie moest laten zien.
 • Vorig jaar met kerst kreeg ik een H&M kado kaart. Niet echt wetend wat ik er mee moest aangezien de kleding me er nooit echt mooi passen hield ik hem maar in mijn portemonnee voor het geval van weet je wel ;)
 • Ik vond het wel weer eens tijd worden voor een simpele maar mooie nail art. 1 die zelfs zou passen bij de aankomende feestdagen. Maar voor nu vond ik hem gewoon prachtig passen bij de basis lak.

Leave a comment to P2 Leather Matte *Fashion Star*

 1. awesome mooie finish 😀
  femketje onlangs geplaatst…WINACTIE – 3 EOS Lipbalms!My Profile

 2. Dit is wel echt een kleurtje naar mijn hart….
  Petra onlangs geplaatst…Uit de lade gehaald: Pink Tease, Nail jewels….My Profile

 3. Hou ZO van die finish! Draag dat blauwe leather lakje van jou nu alweer. Prachtig!
  NailTalk onlangs geplaatst…Aengland – Briar Rose / Sleeping Beauty (picture heavy!)My Profile

 4. wat een prachtige kleur en effect, deze gaat op mijn wishlist
  Angelique onlangs geplaatst…Essence all about chocolates eyeshadow 05 chocolatesMy Profile

 5. Wat een mooi lakje! Die kleur is ook echt pretty!
  Linda / Oh My Beauty onlangs geplaatst…China Glaze All Aboard Collection swatchesMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge