P2 *Leather Matt – Dress Code: Trendy*

Dat P2 prachtige lakken maakt en dus heeft is voor vele wel bekend. Net zoals dat bekend is dat ze in Nederland niet verkopen. Mocht je dus in Duitsland zijn en een DM zien. Stap dan vooral binnen en kijk eens bij het P2 schap.


Sinds (ik geloof) 2 assortiment wissels geleden hebben ze nu ook Leather Matt lakken in hun assortiment. Prachtige kleuren met een leuke vernieuwde finish. De lakken drogen op met een fijne textuur welke op leer lijkt. Voor de flesjes hebben ze de vierkante flesjes van de verschillende lijnen aangehouden. Gevuld met 10 ml. De dop heeft dezelfde kleur van de lak. En maakt het zoeken hierdoor weer een stuk makkelijker. De ronde recht afgesneden kwast lakt prima.Dress Code: Trendy, is een mooie berry paarse kleur die ook wel een tikkeltje rood in zich heeft. Ik vind het een prachtige warme tint die zeker kan deze winter. Met 2 dunne laagjes dekt de lak prima. Wanneer de lak opdroogt zie je het leer effect tevoorschijn komen. De lak droogt lekker snel!Helaas zoals ik al zei is P2 niet te koop in Nederland. Wat zo ontzettend jammer is want de lakken zijn ook nog eens lekker budget. Voor deze Leather Matt lakken betaal je €1,95 per stuk.
Wendy Liefs

You might also like:

 • Tijdens het opruimen van alle laatjes en bakken nagellak die ik overal heb staan in mijn kamertje kwam ik deze lak weer eens tegen. En ik bedacht dat ik deze nog steeds zonder nail art aan jullie moest laten zien.
 • Vorig jaar met kerst kreeg ik een H&M kado kaart. Niet echt wetend wat ik er mee moest aangezien de kleding me er nooit echt mooi passen hield ik hem maar in mijn portemonnee voor het geval van weet je wel ;)
 • Ik vond het wel weer eens tijd worden voor een simpele maar mooie nail art. 1 die zelfs zou passen bij de aankomende feestdagen. Maar voor nu vond ik hem gewoon prachtig passen bij de basis lak.

Leave a comment to P2 *Leather Matt – Dress Code: Trendy*

 1. Vind ‘m echt prachtig. Leather effect en kleur zijn zo mooi!
  NailTalk onlangs geplaatst…L’Oréal – 890 Masqued Lover (granite effect)My Profile

 2. Het lijkt inderdaad echt op leer, het ziet er wel heel mooi uit…de kleur vind ik ook tof!
  Petra onlangs geplaatst…Muziek tag..My Profile

 3. gaaf kleurtje 😀
  femketje onlangs geplaatst…NOTD 22/1; Purple & Studs.My Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge