P2 *Illegal & Love Dramatic!*

Soms moet je gewoon niet zoveel zeggen en puur delen wat het is. Nu we een paar dagen voor kerst zitten vind ik het erg lastig wat ik aan artikelen online zal zetten. Toch word het weer kerstig rood.

Ik kreeg het leuke compliment dat rode nagels mij erg mooi staan. Nou ik zal je verklappen buiten dat ik een hekel aan kerst heb, heb ik een nog grotere hekel aan rood. Dus nu zul je wel een soort van schrikken aangezien er de afgelopen dagen veel rood online is gekomen en ook vandaag voeg ik er nog 2 prachtige P2 lakken aan toe! De flesjes zijn gelijk met een inhoud van 11ml. De kwastjes zijn gelijk, mooi rond en recht afgesneden. En toch zijn het 2 totaal verschillende lakken.Lak 1 is Sand Style lak Illegal. Een rode textuur lak met prachtige shimmers. Ik heb als basis 1 laagje aangebracht. Hiermee is hij net niet helemaal dekkend. Wil je hem dus alleen dragen is een 2e laagje wel nodig. Maar ik besloot het anders te doen.
Lak 2 is een Lost In Glitter lak Love Dramatic!. Een rode jelly basis met prachtige rode verschillende maten glitters. Door deze lak 1 laagje over Illegal te doen is het een dekkend geheel. Beide lakken drogen erg snel!Ik vind het een super combinatie. Je ziet de prachtige kleur shimmer van Illegal maar de grove glitters van Love Dramatic! vallen toch ook lekker op. Je blijft de textuur voelen dus een topcoat is zeker niet nodig. Wil je een glad geheel breng dan laag topcoat aan. Helaas is P2 niet te koop in Nederland.
Wendy Liefs

You might also like:

 • Tijdens het opruimen van alle laatjes en bakken nagellak die ik overal heb staan in mijn kamertje kwam ik deze lak weer eens tegen. En ik bedacht dat ik deze nog steeds zonder nail art aan jullie moest laten zien.
 • Vorig jaar met kerst kreeg ik een H&M kado kaart. Niet echt wetend wat ik er mee moest aangezien de kleding me er nooit echt mooi passen hield ik hem maar in mijn portemonnee voor het geval van weet je wel ;)
 • Ik vond het wel weer eens tijd worden voor een simpele maar mooie nail art. 1 die zelfs zou passen bij de aankomende feestdagen. Maar voor nu vond ik hem gewoon prachtig passen bij de basis lak.

Leave a comment to P2 *Illegal & Love Dramatic!*

 1. het ziet er onwijs mooi uit…top!
  Zelf heb ik ook minder met rood dan bv met roze…ook met groen heb ik niet veel in make up……terwijl ik het in de natuur bv wel een onwijs fijne kleur vind..vreemd eigenlijk dat een mens zulke duidelijke kleurvoorkeuren heeft.
  Petra onlangs geplaatst…Max & More, Volume mascara, Black ..My Profile

 2. Erg mooi meid, heel goed uitgekozen combi! Volgens mij heb ik een donkerblauwe glitterlak van deze van jou gekregen!
  NailTalk onlangs geplaatst…Catrice Viennart – ARTful RedMy Profile

 3. Prachtig en lekker Kerstig 😀
  Linda / Oh My Beauty onlangs geplaatst…Prettybox December 2014My Profile

 4. […] mijn pink en wijsvinger heb ik de P2 combinatie die je gister kon zien. Op mijn ringvinger Essence – Wide White Ways en op mijn middel vinger […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge