P2 *Hypnotic Lights – Cockadoo*

Glitters zijn het helemaal dit jaar. Geen enkel merk ontkomt er aan en dat hebben ze ook in Duitsland bij P2 gedacht. Na alle prachtige lakken die ze al in hun assortiment hadden komen er nu ook nog eens Hypnotic Lights – 3D Polish bij.

Jullie konden bij Starrily – Lambo Limelight al zien dat ik een glitterlak met blanke basis aanbreng met een sponsje en daarmee begon ik ook nu weer. Nagelriemen insmeren met Cuticle Defender, sponsje erbij en aan de slag. Helaas gebeurde er dit keer iets wat ik nog nooit had gezien. De complete lak sloeg wit uit. De glitters alles! Toch kreeg ik de lak nog redelijk normaal.Cockadoo is een blanke lak met bronzen gouden en zilveren glitters die ook nog holografisch zijn. Een waar glitter feestje in het flesje dus. Ik heb uiteindelijk 3 laagjes gelakt om het witte weg te werken. Wel droogt de lak lekker snel.P2 is helaas niet in Nederland te koop. Of dat alle Hypnotic Lights wit uit slaan weet ik niet. En eigenlijk ben ik daar wel een beetje benieuwd naar. De lakken kosten maar €2,45 dus nog wel een x het proberen waard. Want als topcoat zijn ze zeker wel gaaf!
Wendy Liefs

You might also like:

  • Tijdens het opruimen van alle laatjes en bakken nagellak die ik overal heb staan in mijn kamertje kwam ik deze lak weer eens tegen. En ik bedacht dat ik deze nog steeds zonder nail art aan jullie moest laten zien.
  • Vorig jaar met kerst kreeg ik een H&M kado kaart. Niet echt wetend wat ik er mee moest aangezien de kleding me er nooit echt mooi passen hield ik hem maar in mijn portemonnee voor het geval van weet je wel ;)
  • Ik vond het wel weer eens tijd worden voor een simpele maar mooie nail art. 1 die zelfs zou passen bij de aankomende feestdagen. Maar voor nu vond ik hem gewoon prachtig passen bij de basis lak.

Leave a comment to P2 *Hypnotic Lights – Cockadoo*

  1. Niet helemaal mijn ding, maar voor een speciale gelegenheid of feestje is het een mooie lak !

  2. Oh al die glitterr……brrrrrrrrr. Leuk kleurtje maar verder niks voor mij geloof ik 😉
    Nailtalk onlangs geplaatst…Trind Meets EssenceMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge