P2 *Hurry Up!*

Soms als ik een combinatie maak voor de zondag draag ik de basis lak al een dag. Om hem dan op te leuken doe ik er snel een glittertje overheen. En je hebt weer een hele andere lak.

Vorige week zondag konden jullie al mijn winterse combi zien met als basis een prachtige warm roze lak. Dat ik gek ben op roze zal jullie echt niet ontgaan zijn. Dus toen ik deze lak van P2 zag staan hoefde ik niet lang na te denken. De flesjes van P2 Color Victim zijn mooi vorm gegeven en vallen vrijsnel op door de strakke vorm en de duidelijke zilveren opdruk. De inhoud is 8ml. De kwastjes zijn super fijn. Smal en plat.Hurry Up!, is een mooie warm roze kleur die ik zelf een beetje naar framboos vind neigen. Hierdoor vind ik deze kleur perfect voor het najaar. Met 2 laagjes heb je een goede dekking. En de lak droogt snel dus niets op aan te merken.Helaas is P2 nog steeds niet te koop in Nederland. Mocht je in Duitsland komen en een DM tegenkomen. Stap zeker even naar binnen want het schap van P2 is super. Allemaal mooie producten tegen lage prijsjes. Voor deze lak betaalde ik €1,55. Prima budget dacht ik zo!
Wendy Liefs

You might also like:

 • Tijdens het opruimen van alle laatjes en bakken nagellak die ik overal heb staan in mijn kamertje kwam ik deze lak weer eens tegen. En ik bedacht dat ik deze nog steeds zonder nail art aan jullie moest laten zien.
 • Vorig jaar met kerst kreeg ik een H&M kado kaart. Niet echt wetend wat ik er mee moest aangezien de kleding me er nooit echt mooi passen hield ik hem maar in mijn portemonnee voor het geval van weet je wel ;)
 • Ik vond het wel weer eens tijd worden voor een simpele maar mooie nail art. 1 die zelfs zou passen bij de aankomende feestdagen. Maar voor nu vond ik hem gewoon prachtig passen bij de basis lak.

Leave a comment to P2 *Hurry Up!*

 1. Wat een heerlijke kleur lak, erg mooi en zeker ook erg fijn geprijsd…
  Petra onlangs geplaatst…Yves Rocher: Zwarte bessen….Handcreme & Lipbalsem.My Profile

 2. Lekker MissPinky kleurtje <3 leuk!
  NailTalk onlangs geplaatst…Trind – Time For Treats LE – Prt. 1My Profile

 3. Deze is gaaf zeg, wauw!
  Mariëlle onlangs geplaatst…Review: Oriflame nagellakMy Profile

 4. Heel mooi kleurtje! X
  Esra onlangs geplaatst…Fashion Musthaves || ESPRIT.NL ♥My Profile

 5. Waaauuuw, wat een prachtige kleur!
  Linda / Oh My Beauty onlangs geplaatst…VipBox November 2014My Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge