P2 *Holi Beauty Festival*

Owkeej, soms kom ik onverwachts toch bij een DM in Duitsland. De laatste keer dat dit gebeurde lag er een nieuwe Limited Edition van P2 en ik nam 2 lakjes mee.

DSC_9610-BorderMakerDe kleuren die ik deze x meenam zijn niet de kleuren die ik normaal snel zou kiezen. Beide omdat ze me toch net iets minder doen. Maar ik kon ze deze keer niet weerstaan. Geen idee waarom! Achteraf ben ik er wel blij mee want het zijn echt heerlijke zomerse kleuren!

Powerfull is een lavendel paars die net een tikje donkerder is. Deze mooie creme lak is dekkend met 2 laagjes en droogt lekker snel. En zie je die mooie glans?

Cool & Crazy kon je zondag al voorbij zien komen in de Combination Sunday. Maar nu… Ook deze zonnetjes gele lak is dekkend in jawel 2 (iets dikkere) laagjes! De lak droogt net zo snel als Powerfull en bevat dezelfde mooie glans!Ik ben echt blij dat ik deze 2 kleurtjes heb meegenomen. De roze lak uit deze collectie welke er ook nog stond heb ik deze keer laten staan! Ik ben erg benieuwd hoe deze lakken eruit zien in bijvoorbeeld een gradiënt. Dat gaan we toch maar eens proberen!
Wendy Liefs

You might also like:

  • Tijdens het opruimen van alle laatjes en bakken nagellak die ik overal heb staan in mijn kamertje kwam ik deze lak weer eens tegen. En ik bedacht dat ik deze nog steeds zonder nail art aan jullie moest laten zien.
  • Vorig jaar met kerst kreeg ik een H&M kado kaart. Niet echt wetend wat ik er mee moest aangezien de kleding me er nooit echt mooi passen hield ik hem maar in mijn portemonnee voor het geval van weet je wel ;)
  • Ik vond het wel weer eens tijd worden voor een simpele maar mooie nail art. 1 die zelfs zou passen bij de aankomende feestdagen. Maar voor nu vond ik hem gewoon prachtig passen bij de basis lak.

Leave a comment to P2 *Holi Beauty Festival*

  1. beide kleuren zijn echt geweldig…maar de gele vind ik wel echt onwijs vol van kleur, heel apart!
    Petra onlangs geplaatst…Persoonlijk: Warmte kronkels…My Profile

  2. Wauw die gele knalt van mn scherm zeg! Prachtige lakjes en inderdaad mooie glans!
    NailTalk onlangs geplaatst…Guestpost – DoorMariskaMy Profile

  3. […] lakte mijn nagels de avond van te voren al met de gele lak van P2 uit de Holy Beauty Festival lijn. Zo konden ze goed uitharden zodat ik de volgende ochtend er Minions van kon […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge