P2 *Fabulous Evening*

Het is ondertussen al een vrij oude LE van P2 maar toch is de lak niet minder mooi en is het nog steeds waard om met jullie te delen.

P2 brengt nog net iets vaker Limited Editions uit als Essence en Catrice. Ooit staan er bij de DM wel 3 verschillende op het zelfde moment. Soms zit er wat tussen en soms is het echt helemaal niets. Toch vond ik de Night Live LE wel erg tof. Mooie donkere lakken met shimmers. Het schattige kleine flesje wat gevuld is met 5 ml en een kwast die ondanks het kleine formaat prima lakt.

Fabulous Evening is een mooie zwarte lak met zilveren micro flakes en paarse en groene shimmers. Prachtige combinatie al zie je de shimmers niet echt heel goed terug in de lak. Met 2 laagjes is de lak dekkend en hij droogt ook lekker snel. Prima basis lak voor een nail art of combinatie met glitters zoals je zondag kon zien.P2 is helaas niet in Nederland te koop. Wanneer je in Duitsland bent ga zeker even opzoek naar een DM want hier kun je al dat moois vinden. P2 is een heerlijk budget merk en voor een lak betaal je vaak maar €1,55.
Wendy Liefs

You might also like:

  • Tijdens het opruimen van alle laatjes en bakken nagellak die ik overal heb staan in mijn kamertje kwam ik deze lak weer eens tegen. En ik bedacht dat ik deze nog steeds zonder nail art aan jullie moest laten zien.
  • Vorig jaar met kerst kreeg ik een H&M kado kaart. Niet echt wetend wat ik er mee moest aangezien de kleding me er nooit echt mooi passen hield ik hem maar in mijn portemonnee voor het geval van weet je wel ;)
  • Ik vond het wel weer eens tijd worden voor een simpele maar mooie nail art. 1 die zelfs zou passen bij de aankomende feestdagen. Maar voor nu vond ik hem gewoon prachtig passen bij de basis lak.

Leave a comment to P2 *Fabulous Evening*

  1. Hou zo van shimmer <3 Hij is prachtig zeg!
    NailTalk onlangs geplaatst…Reversed stamping Giver – Nail ArtMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge