P2 *Culture Spirit – Peacock*

Limited Editions… Ik koop er maar weinig meer. De kleuren zijn de laatste tijd vrij standaard of ze zijn al eens uitgebracht. Maar toch als ik dan in Duitsland sta en ik zie weer een LE van P2 staan… Dan ben ik toch wel weer een beetje verkocht.

Op de 1 of andere manier zijn de Duitsers echt suckers op gebied van LE’s. Ieder Duits merk komt bijna wel met een overload aan LE’s. Zo ook P2. De laatste keer dat ik in Duitsland was en de DM binnen liep lag de Limited Edition collectie Culture Spirit in de schappen. Ik koos er maar 1 uit want de andere kleuren vond ik vrij saai tot zelfs standaard.

Peacock is de lak geworden die mee ging met mij naar huis. Een prachtige turquoise/zeegroene lak. De substantie is vrij dun maar met 2 laagjes heb je een mooie dekking. De lak droogt snel en zie je die glans? Dat is van deze prachtige creme lak zelf!Ik ben wel dol op dit soort net wat aparte kleurtjes. Ik zal deze ook zeker dragen komende zomer want opvallen doet ie zeker! Ik kocht deze mooie P2 lak in de DM Drogist in Duitsland. De standaard lakken kosten €1,55 per stuk de LE’s zijn vaak net een beetje duurder en betaal je vaak rond de €2,00 per lak. Mocht je deze vakantie nog langs Duitsland komen zou ik zeker even een DM bezoeken!
Wendy Liefs

You might also like:

 • Tijdens het opruimen van alle laatjes en bakken nagellak die ik overal heb staan in mijn kamertje kwam ik deze lak weer eens tegen. En ik bedacht dat ik deze nog steeds zonder nail art aan jullie moest laten zien.
 • Vorig jaar met kerst kreeg ik een H&M kado kaart. Niet echt wetend wat ik er mee moest aangezien de kleding me er nooit echt mooi passen hield ik hem maar in mijn portemonnee voor het geval van weet je wel ;)
 • Ik vond het wel weer eens tijd worden voor een simpele maar mooie nail art. 1 die zelfs zou passen bij de aankomende feestdagen. Maar voor nu vond ik hem gewoon prachtig passen bij de basis lak.

Leave a comment to P2 *Culture Spirit – Peacock*

 1. Wat een mooi en apart kleurtje.
  Dailynailsart onlangs geplaatst…Nailart: Watermarble Fishtail braided nails.My Profile

 2. deze kleur is echt heel apart,logisch dat hij mee naar huis ging met je!
  Petra onlangs geplaatst…Nails of the day: Shed Light..My Profile

 3. Jaaa! Fijn kleurtje en inderdaad prachtige glans!
  NailTalk onlangs geplaatst…Let it Glitter – ImagineMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge