P.S. Nail Polish *Real Teal With Holo*

Soms zit ik andere blogs te lezen en zie ik dingen voorbij komen die ik echt moet onthouden van mezelf. Dat kan een recept zijn, een nieuwe shop maar ook een heel erg leuk lakje.

Ik onthoud wel wat ik moet onthouden maar vaak niet bij wie of waar het was. Maar gelukkig kan een mens ook niet alles onthouden ;). Wat ik wel had onthouden was dat er bij de Primark een nieuwe lak was gespot. Nu moet ik heel eerlijk bekennen. De lakken van Primark zijn vaak leuk en mooi maar die geur is echt afstotelijk en voor mij een reden om het vaak niet te kopen. Maar als er dan een pareltje tussen zit kan ik zelfs de P.S. Nail Polish lakken niet weerstaan. De flesjes zijn gevuld met 10ml. Ze zijn groot en vierkant net als de dop. Deze kan je er gelukkig afhalen wanneer je gaat lakken. Dan zit er een klein rond dopje onder die prima in je handen ligt.Real Teal With Holo, is een naam die ik er zelf maar aan heb gegeven. Want helaas hebben de lakken van P.S. Nail Polish geen namen. De prachtige teal kleurige lak verbaasd mij het meest. De kleur is echt mooi en dekkend in 2 laagjes. Ook droogt de lak nog eens lekker snel. Maar dat is nog niet alles. Want ik werd verliefd op dit lakje door de prachtige holografische microglitters die erin verwerkt zitten. En je ziet ze prachtig terug op je nagels.Ja ik ben ondanks de aftanse geur wel echt gek op dit lakje. En dat voor maar €1,50. Wel moet je er even een Primark voor in lopen en vaak betekend dat niet alleen een lakje scoren ;-).
Wendy Liefs

You might also like:

 • Tijdens het opruimen van alle laatjes en bakken nagellak die ik overal heb staan in mijn kamertje kwam ik deze lak weer eens tegen. En ik bedacht dat ik deze nog steeds zonder nail art aan jullie moest laten zien.
 • Vorig jaar met kerst kreeg ik een H&M kado kaart. Niet echt wetend wat ik er mee moest aangezien de kleding me er nooit echt mooi passen hield ik hem maar in mijn portemonnee voor het geval van weet je wel ;)
 • Ik vond het wel weer eens tijd worden voor een simpele maar mooie nail art. 1 die zelfs zou passen bij de aankomende feestdagen. Maar voor nu vond ik hem gewoon prachtig passen bij de basis lak.

Leave a comment to P.S. Nail Polish *Real Teal With Holo*

 1. Heerlijk kleurtje zeg! Erg mooi die glitter, love it!
  NailTalk onlangs geplaatst…Metallic is History – Nail ArtMy Profile

 2. Wat een toffe kleur, dit vind ik wel mooi.Ook is het wel fijn dat hij in 2 laagjes dekt…maar inderdaad de lakjes van Primark die ik ben ruiken zeker niet lekkerm tja je kan niet hebben voor die prijs denk ik dan altijd maar…
  Petra onlangs geplaatst…E.L.F. Mineral booster, shimmer…My Profile

 3. Deze heb ik ook. Het is echt een beauty!
  Linda / Oh My Beauty onlangs geplaatst…Born Pretty Fashion Girl Water DecalsMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge