P.S. Love…

Een tijdje terug was ik weer eens in de Primark en natuurlijk kan dan een bezoekje aan de beauty afdeling zeker niet missen. Ik zag ineens nieuwe producten staan van de P.S. Love lijn. Vandaag laat ik jullie het Eyeshadow Palette zien.

Ik zag dit palette liggen en twijfelde even. De kleuren die erin zitten zijn vrij neutraal en normaal hou ik er helemaal niet van. Toch nam ik hem mee. De stevige zware verpakking ziet er erg netjes uit. Het logo zit erop gedrukt en buiten het logo staan zitten er nog 2 stickers op. 1 met de 8 kleuren en de prijs en 1 met de naam van het palette. * 8 Shade Day Eye Shadow Palette *. Achterop zit ook nog een sticker met de ingrediënten van de oogschaduw. Op de verpakking heb ik weinig aan te merken. Jammer van de stickers maar ach je kan er ook niet heel veel verwachten.Als je het palette open maakt zit er ter grote van de deksel een spiegel in. Ideaal voor onderweg. De kleuren zelf zijn nog goed afgedekt met een plastic folie. Deze zit weer goed vast gemaakt aan het palette met bolletjes lijm. Deze blijven niet achter op je palette na het verwijderen.

Maar natuurlijk zijn we allemaal benieuwd naar de swatches.1ste rij van links naar rechts:
Gouden Shimmers, Nude Matt, Paarsgrijs Shimmers, Grijs Shimmers2e rij van links naar rechts:
Bruin Matt, Licht Bruin Matt, Wit Shimmers, Licht Grijs ShimmersAl deze kleuren zijn zonder basis en in 1 veeg aangebracht. Ik vind er wel een paar hele mooie kleuren tussen zitten. Ik denk alleen dat ik zelf de Licht Bruin Matt voor mijn wenkbrauwen kan en ga gebruiken. Ik ben benieuwd hoe deze kleuren het houden in een look.
Wendy Liefs

 

You might also like:

  • Ow ow ow! Dit is best te erg voor woorden. Afgelopen zomer liep ik in Duitsland en zag ik een schap vol prachtige lakken en lipsticks staan match-end aan diverse L'Oréal modellen. Ik koos voor de lipstick en de bijpassende nagellak.
  • Maanden liet ik de maandag voor wat het is maar sinds deze maand wil ik deze er toch weer bij oppakken. Het voelt goed om weer bezig te zijn en dat uit zich in alles en dus ook in de producten die ik deel met jullie!
  • Zo nu en dan kom je hier buiten nagellak ook andere producten tegen. Dit kunnen gadgets zijn maar ook make up producten waar ik zeer enthousiast over ben. Zo ook over deze lip protector.

Leave a comment to P.S. Love…

  1. Je hebt een mooie blog! Ik ben zo benieuwd naar deze oogschaduw palette! Van de prijs kunnen we inderdaad niet veel verwachten. Maar wel fijn dat sommige kleuren best veel pigmentatie bevatten. 😀

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge