Ozotic #526

Het is alweer een tijd geleden dat ik over een Ozotic lak schreef vandaar dat ik er maar weer 1 uit mijn kast heb getrokken. Om zo ook deze prachtige zwarte holografische lak met jullie te kunnen delen. Een tijd geleden zag ik dat Pretty Polish deze nog had en bestelde hem snel want wat is er sjieker dan een zwarte holografische nagellak. Juist.Dat ik een enorme ‘fan’ ben van deze lakken mogen duidelijk zijn. Alles is er mooi aan maar ook gewoon fijn en goed. De kwaliteit van de lak is ook gewoon heel erg goed. Nou ja, het komt erop neer dat ondanks de prijs ik het gewoon meer dan waard vind.

De flesjes zijn erg simpel en er staat dan ook niet meer op dan Ozotic. Dat de lak handmatig word gebotteld in Australië maakt de lak specialer. De lak zelf is een goede subsantie en door de ronde kwast is hij heel fijn te lakken.


Deze prachtige lak heb ik dekkend gekregen in 1 laagje. En hij droogde ook nog eens super snel. Oftewel een super combi! Ik heb ondertussen 6 Ozotic lakjes en ze zijn stuk voor stuk prachtige juweeltjes.


Ik kocht deze lak bij Pretty Polish en betaalde er €11,00 voor. Wat een nadeel is van deze lak is dat de gehele 500 serie niet meer verkrijgbaar is. Dus mochten er nog ergens lakken van deze serie te koop zijn en je wil ze… Twijfel dan zeker niet.

Liefs,
Wendy

You might also like:

  • Tijdens het opruimen van alle laatjes en bakken nagellak die ik overal heb staan in mijn kamertje kwam ik deze lak weer eens tegen. En ik bedacht dat ik deze nog steeds zonder nail art aan jullie moest laten zien.
  • Vorig jaar met kerst kreeg ik een H&M kado kaart. Niet echt wetend wat ik er mee moest aangezien de kleding me er nooit echt mooi passen hield ik hem maar in mijn portemonnee voor het geval van weet je wel ;)
  • Ik vond het wel weer eens tijd worden voor een simpele maar mooie nail art. 1 die zelfs zou passen bij de aankomende feestdagen. Maar voor nu vond ik hem gewoon prachtig passen bij de basis lak.

Leave a comment to Ozotic #526

  1. Ik vind ‘m erg mooi, maar wel een beetje duur.

  2. Ja mooi, jammer dat ze over mijn budget liggen… Of mijn man lief aankijken? Hihihi

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge