Ozotic *513*

Alweer een artikel wat later op de dag online. Maar vandaag maak ik dat goed met de lak zelf. Want vandaag echt een diamantje die glinstert in de zon.

In het begin van mijn blog en dus mijn ‘verslaving’ waren er veel verschillende Ozotic lakken te koop. Prachtige indie lakken die gebottled waren in Australië maar waarvan de 500 serie het assortiment gingen verlaten. Ik heb destijds een aantal lakken uit deze 500 serie aangeschaft en vandaag laat ik 1 zien want het zijn gewoon prachtige lakken. De flesjes zijn gewoon simpel en hebben alleen een merk opdruk aan de voorkant en onderop een sticker met het nummer van de lak. De kwast is gewoon eenvoudig rond.513 is een redelijk donkere paarse basis met echt waar een booming holo effect. Zelfs zonder zonlicht schittert het alle kanten op. Met 2 laagjes is deze beauty droog en ook droogt het lekker vlotjes. Dus in een mum van tijd prachtige nagels.

Helaas is Ozotic niet meer te koop maar Picture Polish heeft een 3 tal lakken uitgebracht die gebaseerd zijn op 3 verschillende Ozotic lakken. Deze zijn te koop bij PrettyPolish. De prijs van deze lakken liggen rond dezelfde prijs als waar ik mijn Ozotic lakken voor heb gekocht. Het zijn geen goedkope lakken maar voor €13,00 heb je wel een prachtig exemplaar!
Wendy Liefs

You might also like:

 • Tijdens het opruimen van alle laatjes en bakken nagellak die ik overal heb staan in mijn kamertje kwam ik deze lak weer eens tegen. En ik bedacht dat ik deze nog steeds zonder nail art aan jullie moest laten zien.
 • Vorig jaar met kerst kreeg ik een H&M kado kaart. Niet echt wetend wat ik er mee moest aangezien de kleding me er nooit echt mooi passen hield ik hem maar in mijn portemonnee voor het geval van weet je wel ;)
 • Ik vond het wel weer eens tijd worden voor een simpele maar mooie nail art. 1 die zelfs zou passen bij de aankomende feestdagen. Maar voor nu vond ik hem gewoon prachtig passen bij de basis lak.

Leave a comment to Ozotic *513*

 1. oooh die is mooi 😀
  femketje onlangs geplaatst…FOTD 13/10; Herfst!My Profile

 2. Very very mucho impressivo! (of zoiets) Echt prachtige lak zeg…!
  NailTalk onlangs geplaatst…P.S. Nailpolish PrimarkMy Profile

 3. Het is inderdaad een prijzige lak, maar wel heel erg mooi!
  Petra onlangs geplaatst…Getest: Artdeco magic fix!My Profile

 4. Wat een mooi lakje zeg! Ik wil ook echt nog een aantal van dit soort in mijn stash, ik blijf er gewoon naar kijken 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge