Orly *Skinny Dip*

Het voordeel van je stash grondig uitzoeken en opruimen? Lakken opnieuw vinden. Ja, dit zie je regelmatig bij mij gebeuren. En ook nu weer bij het inruimen van mijn nagellakrek.

Orly is een merk waar je van houdt of totaal niet. Ik vind de kleuren die ze hebben werkelijk prachtig. Alleen moet ik toch wel eerlijk bekennen dat ik de dunne substantie -die bijna iedere lak heeft- verschrikkelijk vind. Dat het flesje een inhoud heeft van maar liefst 18ml is ook zeker een groot pluspunt.

Skinny Dip is een heerlijke neon blauwe lak met een prachtige shimmer die de lak een mooie blauwpaarsige glans geeft. En dat terwijl de lak net als bijna alle neon lakken mat opdroogt. Helaas door de dunne substantie heb je 3 laagjes nodig voor een dekkend geheel. Wel droogt de lak enorm snel.Ben jij net als mij overtuigd van deze lak welke nog mooier is wanneer de zon schijnt? Deze mooie heldere blauwe lak is te koop bij Nailpaintlove en kost €12,95 per stuk. Naast deze Orly lak hebben ze nog veel meer mooie merken en lakken.
Wendy Liefs

You might also like:

 • Tijdens het opruimen van alle laatjes en bakken nagellak die ik overal heb staan in mijn kamertje kwam ik deze lak weer eens tegen. En ik bedacht dat ik deze nog steeds zonder nail art aan jullie moest laten zien.
 • Vorig jaar met kerst kreeg ik een H&M kado kaart. Niet echt wetend wat ik er mee moest aangezien de kleding me er nooit echt mooi passen hield ik hem maar in mijn portemonnee voor het geval van weet je wel ;)
 • Ik vond het wel weer eens tijd worden voor een simpele maar mooie nail art. 1 die zelfs zou passen bij de aankomende feestdagen. Maar voor nu vond ik hem gewoon prachtig passen bij de basis lak.

Leave a comment to Orly *Skinny Dip*

 1. Mooie kleur blauw! I love blue! Ik heb nog geen enkele lak van dit merk, maar die dunne substantie klinkt ideaal voor een watermarble
  Dailynailsart onlangs geplaatst…Nailpaintlove.My Profile

 2. Wow wat een gave kleur, ik heb zelf een aantal lakken van orly en die kleuren zijn ook zo onwijs mooi….
  Petra onlangs geplaatst…Review; Etos colour balm …03My Profile

 3. Ik heb ook echt een love/hate relatie met Orly. De kleurtjes zijn echt superleuk, maar de lakken blijven echt maar minimaal zitten en heb meestal de dag erna al gigantische chips.. En goedkoop zijn ze niet, dus mijn stash van *noemt nummer niet want dan geef ik toe dat ik een verslaving heb :P* bestaat echt uit maar 10 lakjes van Orly ofzo..
  Mijn Kleine Geheimpjes onlangs geplaatst…Mentality GalaMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge