Orly *Mirrorball*

Tijdens het opruimen van alle laatjes en bakken nagellak die ik overal heb staan in mijn kamertje kwam ik deze lak weer eens tegen. En ik bedacht dat ik deze nog steeds zonder nail art aan jullie moest laten zien.

Nou vandaag is dan de dag dat jullie deze super toffe lak van Orly kunnen bewonderen. Ik ben geen gigantische fan van Orly lakken dat weten jullie vast wel. Maar toen ik deze lak zag moest en zou ik deze hebben. Ik kreeg hem vorig jaar uit Amerika maar nam dit jaar zelf nog een back up mee… Waarom? Nou omdat ie gewoon geweldig is.

Mirrorball is een zilveren lak. Maar niet zomaar een zilveren lak. De lak is holografisch en bevat ook nog eens holografische glitters. En nee niet een klein beetje holo maar goed opvallend holo! Met 2 a 3 laagjes is de lak dekkend. En ook droogt ie vrij vlot. Lekker makkelijk voor een nail art basis.Ik heb deze lak eigenlijk nooit in Nederland gezien. Ook niet bij de verkoop punten van Orly. Mochten jullie hem wel ergens hebben gezien laat het sowieso even weten in de reacties! Want vind het toch enorm jammer want hij is echt zo mooi!! En daarom wou ik hem gewoon heel graag met jullie delen.
Wendy Liefs

You might also like:

 • Vorig jaar met kerst kreeg ik een H&M kado kaart. Niet echt wetend wat ik er mee moest aangezien de kleding me er nooit echt mooi passen hield ik hem maar in mijn portemonnee voor het geval van weet je wel ;)
 • Ik vond het wel weer eens tijd worden voor een simpele maar mooie nail art. 1 die zelfs zou passen bij de aankomende feestdagen. Maar voor nu vond ik hem gewoon prachtig passen bij de basis lak.
 • Toen ik deze lak een hele tijd terug in de winkel zag staan dacht ik dat ik hem echt geweldig zou vinden. Mooi over lichte kleuren en zo net dat extra aan een simpele crème lak te kunnen toevoegen.

Leave a comment to Orly *Mirrorball*

 1. Echt supermooi deze, ja! ♡
  Waarom ben je niet dol op Orly? Ik heb geloof ik nog niks van Orly, en goedkoop is het ook niet, dus ben best benieuwd..

  • Ik zelf vind de substantie van de lakken van Orly vaak aan de waterige kant. Hierdoor is de dekking vaak heel lastig.
   En dan te bedenken dat ze inderdaad niet goedkoop zijn vind ik dat best wel een groot minpunt.
   Dan koop ik liever een mooie goed dekkende lak die goedkoper is of zelfs een indie lak die net wat duurder is.

 2. Mirrorball is prachtig, ik weet het want ik heb hem zelf ook 😉 en ik ben er heel zuinig op. Ik droeg hem afgelopen oud en nieuw en de week erna, wat een juweeltje is dit! Ik ga ook enorm balen als ie op is. Ik vind je foto’s trouwens ook erg mooi!
  Deb onlangs geplaatst…Color Club Midnight Muse collectieMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge