Orly *Jealous, Much?*

Na Sommige kleuren zijn niet de kleuren waar ik het snelst naar zou grijpen of die ik zal kopen. Toch doe ik dat af en toe wel om zo eens wat anders te hebben. Vandaag laat ik zo’n lakje zien.

Orly heeft een heel breed assortiment aan kleuren. Van felle zomerse kleuren tot wat ingetogener kleuren. Wat ik wel altijd lastig vind bij de Orly lakken is de substantie. Deze is altijd aan de dunne kant maar toch dekken ze wel redelijk goed.

Jealous, Much? Is een dusty mint groen lakje. De naam kan ik niet helemaal plaatsen maar dat maakt de lak niet minder mooi. Met 2 laagjes is de lak dekkend en als je goed kijkt zie je nog wat van mijn tips. Ik vind het bij dit kleurtje totaal niet erg. De lak droogt snel en heeft een prachtige glans.In Amerika koop je Orly gewoon in de winkel maar in Nederland zie je ze toch niet zo veel en kun je ze vooral in diverse webshops vinden. De prijzen van Orly liggen meestal rond de €10,00

*Dit Product is mij ter review toegezonden.
Wendy Liefs

You might also like:

  • Tijdens het opruimen van alle laatjes en bakken nagellak die ik overal heb staan in mijn kamertje kwam ik deze lak weer eens tegen. En ik bedacht dat ik deze nog steeds zonder nail art aan jullie moest laten zien.
  • Vorig jaar met kerst kreeg ik een H&M kado kaart. Niet echt wetend wat ik er mee moest aangezien de kleding me er nooit echt mooi passen hield ik hem maar in mijn portemonnee voor het geval van weet je wel ;)
  • Ik vond het wel weer eens tijd worden voor een simpele maar mooie nail art. 1 die zelfs zou passen bij de aankomende feestdagen. Maar voor nu vond ik hem gewoon prachtig passen bij de basis lak.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge