Orly *Gumdrop*

Soms ga je even buiten je comfort zone en doe je een beetje anders dan anders. Waar ik normaal (bijna) altijd naar roze lak kijk probeerde ik dat deze keer eens anders te doen. Ik koos voor een pittig mint kleurtje.

Ik kan het niet vaak genoeg zeggen maar de lakken van Orly verrassen mij ALTIJD. Eerst ben ik erg terughoudend maar op het moment van lakken ben ik weer verkocht. Zo ook bij dit lakje. En buiten de lak die mij verrast, ben ik ook iedere keer weer verbaasd als ik kijk hoeveel ml er ook alweer in het flesje zit. Maar liefst 18ml! De kwast is gewoon perfect om netjes langs de randjes te lakken. Mooi rond en recht afgesneden. Mijn favoriete kwastje!Gumdrop, is een mint kleurtje die ik als pittig mint omschrijf. Hij is niet echt dat lieve zachte pastel mint kleurig maar heeft net wat extra’s. De substantie is wat dun maar daardoor vloeit de lak goed over je nagels. Met 2 laagjes is de lak dekkend en hij droogt lekker snel.Ja, Orly is een wat duurder merk maar doet zeker niet onder aan OPI. Gumdrop is 1 van de 30 kleuren die je kunt vinden in de shop van NailPaintLove. De prijs per lak is €12,95.
Wendy Liefs

You might also like:

 • Tijdens het opruimen van alle laatjes en bakken nagellak die ik overal heb staan in mijn kamertje kwam ik deze lak weer eens tegen. En ik bedacht dat ik deze nog steeds zonder nail art aan jullie moest laten zien.
 • Vorig jaar met kerst kreeg ik een H&M kado kaart. Niet echt wetend wat ik er mee moest aangezien de kleding me er nooit echt mooi passen hield ik hem maar in mijn portemonnee voor het geval van weet je wel ;)
 • Ik vond het wel weer eens tijd worden voor een simpele maar mooie nail art. 1 die zelfs zou passen bij de aankomende feestdagen. Maar voor nu vond ik hem gewoon prachtig passen bij de basis lak.

Leave a comment to Orly *Gumdrop*

 1. Mooie kleur! Ik probeer juist wat minder naar mijn favo kleuren te grijpen (blauw, groen) en wat meer naar roze tinten.
  Dailynailsart onlangs geplaatst…Valentijn Nailart: Double stamping gradiënt.My Profile

 2. het is inderdaad een heel erg aparte kleur, een beetje koel maar wel erg mooi….
  Petra onlangs geplaatst…I Love…Hartjes!My Profile

 3. Oeh echt m’n kleurtje. Hij is mooi!
  NailTalk onlangs geplaatst…PersonalMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge