Orly *Country Club Khaki*

Na al het glitter geweld eindelijk eens even terug naar het rustige. Maar dan wel meteen even heel extreem terug naar rustig.

Ik heb hem al een tijdje liggen maar na alle glitterlakken van de afgelopen week leek het me wel eens leuk om even heel iets anders te doen. En eigenlijk is dit voor mij bijna net zo extreem als voor andere mensen al die glitterlakken.

Country Club Khaki is een aparte kleur van Orly. Het is een wat donkere bruine nude kleur. Waar deze kleuren normaal wat slechter dekkend zijn is dit een ware one coater. Voor de houdbaarheid zijn 2 laagjes natuurlijk altijd beter. De lak vloeit goed en droogt lekker snel.Ik ben normaal niet zo’n fan van Orly lakken maar ik moet toch wel zeggen dat dit een super fijne lak is. Of de kleur helemaal mijn ding is… Ik denk het niet maar misschien is dat een kwestie van wennen.
Wendy Liefs

You might also like:

  • Tijdens het opruimen van alle laatjes en bakken nagellak die ik overal heb staan in mijn kamertje kwam ik deze lak weer eens tegen. En ik bedacht dat ik deze nog steeds zonder nail art aan jullie moest laten zien.
  • Vorig jaar met kerst kreeg ik een H&M kado kaart. Niet echt wetend wat ik er mee moest aangezien de kleding me er nooit echt mooi passen hield ik hem maar in mijn portemonnee voor het geval van weet je wel ;)
  • Ik vond het wel weer eens tijd worden voor een simpele maar mooie nail art. 1 die zelfs zou passen bij de aankomende feestdagen. Maar voor nu vond ik hem gewoon prachtig passen bij de basis lak.

Leave a comment to Orly *Country Club Khaki*

  1. mooie subtiele kleur….
    Petra onlangs geplaatst…Andrelon deluxe: Repair & Shine….My Profile

  2. […] zijn jullie weer een beetje bijgekomen met het rustige Orly lakje van gisteren? Mooi, dan gaan we namelijk nu gewoon weer door met het Indie Glitter […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge