Orly Color Blast *Belle Miniset*

Vorig jaar ging mijn lieve vriendinnetje Angelique naar de States. En eigenlijk proberen we altijd wel iets voor elkaar mee te nemen. Al is het me dit keer niet gelukt… En dit setje kreeg ik destijds van haar.

dsc_3347-zonder-bordermakerToen vorige week het hele internet ontplofte door de trailer van Beauty and the Beast herinnerde ik me het setje weer. Ik had hem nog steeds liggen en vond dit dan wel het juiste moment om deze te laten zien aan jullie.

Color Blast – Belle, bestaat uit 4 prachtige pastel neon lakken. De namen van de lakken zijn heel herkenbaar uit de animatie film en daarom vind ik ze nog geweldiger. Ja, ik ben na Tinkerbell (dus eigenlijk Peter Pan) groot fan van Belle en het Beest. Alle lakken zijn dekkend in 2 dunne laagjes en drogen lekker snel! En wanneer de lakken droog zijn bevatten ze een prachtige glans! 

Bonjour! is een paarse lak.Nose In A Book is een blauwe lak.Be Our Guest is een oranje lak met een vleugje roze.Belle Of The Ball is mijn persoonlijke favoriet. Een prachtige koele pastel neon roze lak.Ik kreeg dit geweldige setje kado, wat het kost weet ik dus ook niet. Ik vind zoiets zo leuk. Disney gerelateerde producten doen het in mijn ogen altijd goed! Angelique nogmaals dank voor dit kadotje!
Wendy Liefs

You might also like:

  • Tijdens het opruimen van alle laatjes en bakken nagellak die ik overal heb staan in mijn kamertje kwam ik deze lak weer eens tegen. En ik bedacht dat ik deze nog steeds zonder nail art aan jullie moest laten zien.
  • Vorig jaar met kerst kreeg ik een H&M kado kaart. Niet echt wetend wat ik er mee moest aangezien de kleding me er nooit echt mooi passen hield ik hem maar in mijn portemonnee voor het geval van weet je wel ;)
  • Ik vond het wel weer eens tijd worden voor een simpele maar mooie nail art. 1 die zelfs zou passen bij de aankomende feestdagen. Maar voor nu vond ik hem gewoon prachtig passen bij de basis lak.

Leave a comment to Orly Color Blast *Belle Miniset*

  1. oehh deze kleurtjes schreeuwen mijn naam 😀
    femketje onlangs geplaatst…Look – The Basics.My Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge