Orly *Angel Rain*

Ik wil er eigenlijk niet aan denken maar het is alweer bijna een jaar geleden dat we richting Amerika gingen. Gelukkig hebben we genoeg herinneringen en heb ik nog genoeg lakjes die ik daar heb gekocht (en nog niet aan jullie heb laten zien)

Vandaag laat ik jullie een prachtige lak van Orly zien die ik in Amerika kocht. Toen wij in Amerika waren was de Surreal collectie net uit en een paar prachtige lakjes nam ik toen mee. De flesjes zijn mooi vorm gegeven en de dop ligt lekker in in de hand door het anti slip rubber. De inhoud is voor een flesje nagellak gigantisch met 18 ml. De kwast is rond en recht afgesneden.Angel Rain is een prachtige duochroom lak met een blauwe basis en een paarse shift. Wel is de dekking wat aan de slechte kant want helaas met 3 laagjes was de lak nog niet compleet dekkend. De substantie is aan de dunne kant. De lak droogt wel erg snel wat dan wel weer een fijne bijkomstigheid is. Ik denk dat deze lak over een dekkende lak wel erg mooi tot zijn recht komt.Helaas is het in Nederland erg lastig om aan Orly lakken te komen. Enkele webshops verkopen de lakken. De prijzen liggen dan rond de €10,-.

Wendy Liefs

You might also like:

 • Tijdens het opruimen van alle laatjes en bakken nagellak die ik overal heb staan in mijn kamertje kwam ik deze lak weer eens tegen. En ik bedacht dat ik deze nog steeds zonder nail art aan jullie moest laten zien.
 • Vorig jaar met kerst kreeg ik een H&M kado kaart. Niet echt wetend wat ik er mee moest aangezien de kleding me er nooit echt mooi passen hield ik hem maar in mijn portemonnee voor het geval van weet je wel ;)
 • Ik vond het wel weer eens tijd worden voor een simpele maar mooie nail art. 1 die zelfs zou passen bij de aankomende feestdagen. Maar voor nu vond ik hem gewoon prachtig passen bij de basis lak.

Leave a comment to Orly *Angel Rain*

 1. Ietwat jammer van de dekking! Maar verder een beauty, blauw en paars, altijd goed 🙂
  NailTalk onlangs geplaatst…Essie – I’m AddictedMy Profile

 2. hij doet me een beetje denken aan een maybelline lakje wat ik laatst kocht!
  femketje onlangs geplaatst…FOTD 7/10; Matte Natural Colours.My Profile

 3. owww, wat een mooie kleur…daar zou je zo verliefd op kunnen worden…!
  Petra onlangs geplaatst…Hoera ….150 volgers & Winactie….My Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge