OPI *You Better Pink!*

Afgelopen zondag konden jullie een super leuke vrolijk maar vooral roze combinatie zien. De combinatie kreeg erg veel leuke reacties dus vind ik het wel tijd om jullie de basis kleur te laten zien.

OPI is een merk wat heel erg bekend is. Je ziet het overal zelfs tegenwoordig in de budget stores. En ook al zijn dat de oudere collecties ze zijn nog steeds prachtig. En de prijzen zijn een heel stuk beter. En dat terwijl alles gewoon standaard OPI is. De inhoud is 15ml en natuurlijk ontbreekt de smalle platte kwast niet.

You Better Pink! Is echt een heerlijke pastelachtige roze kleur. Ik vind dit soort kleurtjes super vrolijk. Met 3 laagjes is de lak dekkend en heb je een mooi creme-ig geheel. De substantie is wel wat aan de dunne kant. Hierdoor droogt de lak natuurlijk wel net wat sneller!

Ik kocht deze leuke OPI lak lang geleden. Wat de lak me gekost heeft en waar ik hem precies heb gekocht weet ik niet meer. Wel weet ik dat deze lak een tijdje terug ook bij de Big Bazaar lag waar ze €4,99 per stuk kosten. Helaas heb ik er iets meer voor betaald.
Wendy Liefs

You might also like:

 • Tijdens het opruimen van alle laatjes en bakken nagellak die ik overal heb staan in mijn kamertje kwam ik deze lak weer eens tegen. En ik bedacht dat ik deze nog steeds zonder nail art aan jullie moest laten zien.
 • Vorig jaar met kerst kreeg ik een H&M kado kaart. Niet echt wetend wat ik er mee moest aangezien de kleding me er nooit echt mooi passen hield ik hem maar in mijn portemonnee voor het geval van weet je wel ;)
 • Ik vond het wel weer eens tijd worden voor een simpele maar mooie nail art. 1 die zelfs zou passen bij de aankomende feestdagen. Maar voor nu vond ik hem gewoon prachtig passen bij de basis lak.

Leave a comment to OPI *You Better Pink!*

 1. Heerlijk roze kleurtje! Ik heb hem zelf ook 🙂
  Mirjam onlangs geplaatst…Ebay camera strapMy Profile

 2. Ohhhh deze kleur is zo ontzettend mooi….
  Petra onlangs geplaatst…Essence XXXL Shine Lipgloss… 22, Nude Kiss ….My Profile

 3. Wat een leuk kleurtje. Ik hou van roze!
  Linda / Oh My Beauty onlangs geplaatst…Something Blue ooglookMy Profile

 4. Staat je goed. Wel wat te zoet voor mij 🙂
  Mijn Kleie Geheimpjes onlangs geplaatst…Pahlish Drink The SeaMy Profile

 5. Heel lief kleurtje en wat glanst ie mooi!
  NailTalk onlangs geplaatst…Shimmery Blue – Nail ArtMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge