OPI *Underneath The Mistletoe & Cute Little Vixen*

Wat zijn er de afgelopen tijd veel OPI lakken in de aanbieding geweest bij de Big Bazar. Mij hoor je verder niet klagen maar het zorgt er wel voor dat ik er nog een aantal in mijn To Do bak heb staan!

OPI is een merk wat veel mensen doet denken aan kwaliteit en dure lakken. Gelukkig bracht Big Bazar in het laatste verandering. Oude collecties of niet bij Big Bazar kon het ineens een stuk goedkoper. En het mooie van alles je krijgt gewoon het zelfde. Het prachtige grote flesje welke is gevuld met 15ml en de smalle platte kwast die heerlijk soepel lakt. Voor vandaag koos ik 2 rood tinten die heel dicht bij elkaar liggen.Underneath The Mistletoe, is een mooie donkere rode (bordeaux achtig) lak met prachtige zilveren glitters. De basis is wat Jelly achtig maar dit geeft een leuk effect met de zilveren glitters. Toch is de lak dekkend met 2 laagjes. En door de dunne substantie droogt de lak ook nog eens super snel.Cute Little Vixen, is een zelfde donkere rode lak maar heeft na mijn idee iets meer paars in zich. Hierdoor krijg je al een andere glans over de lak. Deze lak is ook dun van substantie en bevat tal van zilveren shimmers. Toch lakt deze lak wat dikker. Met 2 laagjes is de lak dekkend en ook deze droogt lekker vlotBeide lakken kocht ik bij Big Bazar. Uit welke oudere collecties ze komen weet ik zo niet. Ik betaalde bij de Big Bazar €4,99 per lak. Wat maakt dat ik €10,00 winst heb op 1 lakje.
Wendy Liefs

You might also like:

  • Tijdens het opruimen van alle laatjes en bakken nagellak die ik overal heb staan in mijn kamertje kwam ik deze lak weer eens tegen. En ik bedacht dat ik deze nog steeds zonder nail art aan jullie moest laten zien.
  • Vorig jaar met kerst kreeg ik een H&M kado kaart. Niet echt wetend wat ik er mee moest aangezien de kleding me er nooit echt mooi passen hield ik hem maar in mijn portemonnee voor het geval van weet je wel ;)
  • Ik vond het wel weer eens tijd worden voor een simpele maar mooie nail art. 1 die zelfs zou passen bij de aankomende feestdagen. Maar voor nu vond ik hem gewoon prachtig passen bij de basis lak.

Leave a comment to OPI *Underneath The Mistletoe & Cute Little Vixen*

  1. Vooral de laatste kleur is enorm mooi! vind het zo leuk dat de big bazar dit verkoopt, scheelt toch weer wat centen haha
    Angelique onlangs geplaatst…Essence all about matt powderMy Profile

  2. Ah man, am I a sucker for shimmer or what! Beide heel mooi!
    NailTalk onlangs geplaatst…MoYou meets Kaleidoscope – Nail Art + TIPS!My Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge