OPI *Stir-Fried Eggplant*

Big Bazar stond weer goed in de picture bij nagellak liefhebbend Nederland. Afgelopen week was er weer de bekende actie 3 lakken voor €12,00. Dus ook ik moest even een kijkje nemen.

Ik heb al tal van OPI lakken ondertussen. Waar ik ze vroeger saai en niet speciaal vond heb ik er nu al een aantal waarvan ik denk oeh!, had ik die maar eerder gezien. Maar of ik ze dan voor de prijs van €14,90 had gekocht… Nee, denk het niet! Maar goed ondanks zijn het oudere collecties wat de Big Bazar verkoopt. Het zijn wel de originele flesjes die zijn gevuld met 15 ml. De smalle platte kwast is ook gewoon van de partij ;-).Stir-Fried Eggplant, is een prachtige donkere paarse lak vol met gouden glitters. Eigenlijk als je heel goed kijkt lijken het zelfs wel minuscule flakes. Met 2 laagjes heb je een complete vampie classy look op je nagels. Prachtig! En net als bijna alle OPI lakken is ook de droogtijd van deze lak lekker vlot.Ik ben blij dat de Big Bazar zo af en toe de leuke OPI acties heeft. Zo maakt het voor iedereen leuk om zo’n High End lak aan te schaffen. Mocht je geen 3 mooie lakken vinden kosten de lakken €4,99 per stuk.
Wendy Liefs

You might also like:

  • Tijdens het opruimen van alle laatjes en bakken nagellak die ik overal heb staan in mijn kamertje kwam ik deze lak weer eens tegen. En ik bedacht dat ik deze nog steeds zonder nail art aan jullie moest laten zien.
  • Vorig jaar met kerst kreeg ik een H&M kado kaart. Niet echt wetend wat ik er mee moest aangezien de kleding me er nooit echt mooi passen hield ik hem maar in mijn portemonnee voor het geval van weet je wel ;)
  • Ik vond het wel weer eens tijd worden voor een simpele maar mooie nail art. 1 die zelfs zou passen bij de aankomende feestdagen. Maar voor nu vond ik hem gewoon prachtig passen bij de basis lak.

Leave a comment to OPI *Stir-Fried Eggplant*

  1. Is zeker een favo winterse lak van me! Vind ‘m erg mooi. Zo donker en met die shimmer… prachtig!
    NailTalk onlangs geplaatst…Picture Polish – MoscowMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge