OPI *Stainless Steel*

OPI is een merk waar ik niet heel snel een sneller kloppend hart van krijg. Ze hebben een aantal hele mooie kleuren maar ik vind de prijs altijd wat aan de hoge kant voor zo’n simpele kleur.

Dat de Big Bazar een tijd geleden veel verschillende lakken verkocht voor een klein prijsje werd het ineens toch erg interessant om een aantal van deze mooie lakken aan te schaffen. Dat OPI grote flesjes heeft is wel bekend. De flesjes zijn gevuld met 15ml en ook de smalle platte kwast is vrij standaard.Stainless Steel is een aparte duochroom lak. De basis bestaat uit een groene en een paarse shift. Om het geheel nog wat spannender maken zitten er ook nog eens micro glitters in. Ik vind het wel wat weg hebben van een galaxy nail art maar dan in een flesje. Helaas is de lak met 3 laagje nog niet echt dekkend. De substantie is aan de dunne kant. Hierdoor droogt de lak wel lekker snel.Persoonlijk vind ik hem over zwart heen nog net wat sprekender.
OPI lakken kosten normaal zo’n €14,95 per stuk maar bij Big Bazar waren de lakken €3,99 per stuk en ze hadden zelfs een leuke actie. 3 lakken voor €10,00. Het zijn wel niet de nieuwste lakken maar voor die prijs hoor je mij zeker niet klagen.
Wendy Liefs

You might also like:

 • Tijdens het opruimen van alle laatjes en bakken nagellak die ik overal heb staan in mijn kamertje kwam ik deze lak weer eens tegen. En ik bedacht dat ik deze nog steeds zonder nail art aan jullie moest laten zien.
 • Vorig jaar met kerst kreeg ik een H&M kado kaart. Niet echt wetend wat ik er mee moest aangezien de kleding me er nooit echt mooi passen hield ik hem maar in mijn portemonnee voor het geval van weet je wel ;)
 • Ik vond het wel weer eens tijd worden voor een simpele maar mooie nail art. 1 die zelfs zou passen bij de aankomende feestdagen. Maar voor nu vond ik hem gewoon prachtig passen bij de basis lak.

Leave a comment to OPI *Stainless Steel*

 1. Zelf vind ik de OPI lakken ook erg aan de prijs, maar voor zo een aanbieding moet je haast wel gebruik maken…deze vind ik wel erg mooi om te zien, erg apart…
  Petra onlangs geplaatst…How to:…Poging 1… op weg naar Nail art!My Profile

 2. Over zwart heen is ie inderdaad sprekender! Ben niet zo’n duochrome fan, maar staat je goed!
  NailTalk onlangs geplaatst…Elder Rose – Nail ArtMy Profile

 3. aparte kleur 😀
  femketje onlangs geplaatst…My School Story Tag!My Profile

 4. Wauw, wat een beauty! Ik heb deze niet gekocht, maar nu toch wel spijt. Haha.
  Linda / Oh My Beauty onlangs geplaatst…Shop till you drop, interessante webwinkelsMy Profile

 5. vind hem net als jij over zwart net wat mooier!
  Angelique onlangs geplaatst…Chanel spring collection 2013 Creation Exclusive poudre signée de ChanelMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge