OPI *My Private Jet*

Jemig wat heb ik deze week een hectische week. Vrolijk word ik er niet van maar goed dat er soms van die prachtige kleuren nagellak dan voorbij komen wat de boel weer lekker opfleurt.

Momenteel is mijn werkkamer echt een rommel. Overal staan lakken en dozen en noem maar op. En steeds komt er toch weer wat bij. Maar na alle OPI lakken die al voorbij zijn gekomen bij de Big Bazar tegen kleine prijsjes. Is er toch wel 1 lak die de volle prijs meer dan waard is. Het flesje is hetzelfde, de inhoud is gewoon normaal met 15ml en het kwastje is gewoon net zo perfect.
My Private Jet, is een lak -die ik na het zien bij Lin– perse moest hebben. Het is een donker bruine maar toch ook een goud en grijs kleurige lak. Moeilijk te omschrijven maar WAUW! En als dit aparte vleugje nog niet genoeg is, proppen ze er ook nog een holografische glitters in. JUP, THERE’S THE HOLO SUCKER AGAIN!! 😉 De lak dekt in 1 laagje maar zelf vind ik 2 dunne laagjes net wat mooier. Droogt snel en is gewoon top!Helaas zoals ik al zei, deze word niet verkocht bij de budget stores. Ik kocht hem zelf bij Saphora in Frankrijk en betaalde er €14,95 voor. Maar persoonlijk vind ik deze lak dat meer dan de moeite waard!
Wendy Liefs

You might also like:

 • Tijdens het opruimen van alle laatjes en bakken nagellak die ik overal heb staan in mijn kamertje kwam ik deze lak weer eens tegen. En ik bedacht dat ik deze nog steeds zonder nail art aan jullie moest laten zien.
 • Vorig jaar met kerst kreeg ik een H&M kado kaart. Niet echt wetend wat ik er mee moest aangezien de kleding me er nooit echt mooi passen hield ik hem maar in mijn portemonnee voor het geval van weet je wel ;)
 • Ik vond het wel weer eens tijd worden voor een simpele maar mooie nail art. 1 die zelfs zou passen bij de aankomende feestdagen. Maar voor nu vond ik hem gewoon prachtig passen bij de basis lak.

Leave a comment to OPI *My Private Jet*

 1. ik vind het een onwijs mooie lak, maar ik vind hem wel erg prijzig en dat is toch wel voor mij een beetje een belemmering…maar prachtig is hij echt wel!
  Petra onlangs geplaatst…Sinterklaas workshop La PlaceMy Profile

 2. mooie tint 😀
  femketje onlangs geplaatst…25 Food Vragen Tag!My Profile

 3. Dit lakje heb ik ook. Hij is erg mooi!
  Linda / Oh My Beauty onlangs geplaatst…Bronze Upon A Time ooglookMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge