OPI *Golden Waves*

Jemig wat worden we verwend door de Big Bazar, OPI, Nicole By OPI en Ciate lakken. Het kwam het afgelopen jaar allemaal voorbij. Om niet al die andere merken te vergeten. Toch moet ik zeggen dat ik de laatste actie het meest speciaal vond.

Dat ik deze laatste OPI actie bij Big Bazar net wat specialer vond, kwam puur door de collecties. Kerst collectie van Mariah Carey en de collectie van de Muppets. Maar waarom nou bij deze collecties? Toen wij vorig jaar in Amerika waren stonden deze collecties overal. Dus toen ik ze zag kreeg ik een warm gevoel van binnen.
De flesjes van deze OPI collecties zijn niet anders dan de andere lakken. De inhoud is gelijk met 15ml en de kwast is gewoon breed en plat. Netjes afgesneden en prima mee te lakken.Golden Waves, is een prachtige gouden lak met tal van shimmers en perfect voor de feestdagen. Met 2 dunne laagjes is de lak dekkend en ook droogt de lak lekker vlot. Niets op aan te merken dus.

Ik kocht Golden Waves bij Big Bazar tijdens een actie. Ik betaalde voor deze lak met nog 2 anderen lakken €12,-. Terwijl de lakken normaal €14,99 per stuk kosten dus een prima deal!
Wendy Liefs

You might also like:

 • Tijdens het opruimen van alle laatjes en bakken nagellak die ik overal heb staan in mijn kamertje kwam ik deze lak weer eens tegen. En ik bedacht dat ik deze nog steeds zonder nail art aan jullie moest laten zien.
 • Vorig jaar met kerst kreeg ik een H&M kado kaart. Niet echt wetend wat ik er mee moest aangezien de kleding me er nooit echt mooi passen hield ik hem maar in mijn portemonnee voor het geval van weet je wel ;)
 • Ik vond het wel weer eens tijd worden voor een simpele maar mooie nail art. 1 die zelfs zou passen bij de aankomende feestdagen. Maar voor nu vond ik hem gewoon prachtig passen bij de basis lak.

Leave a comment to OPI *Golden Waves*

 1. het is inderdaad een prima deal die je hebt gescoordbij Big Bazar…wat een onwijs mooie lak!
  Petra onlangs geplaatst…Reminder : 200 volgers winactie …My Profile

 2. Deze is perfect voor de feestdagen
  Dailynailsart onlangs geplaatst…Primark opening Den Haag.My Profile

 3. Niet echt dol op gouden nagels, waarom weet ik eigenlijk niet! Maar vind het wel mooi dat ie niet streept en goed dekt!
  NailTalk onlangs geplaatst…Winter – Nail ArtMy Profile

 4. Wat een mooi lakje! Lekker feestelijk ook. 🙂
  Linda / Oh My Beauty onlangs geplaatst…Max&More Mini Nail Polish Set – BerryliciousMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge