OPI *Glitter Off Base Coat*

Een tijd geleden was ik al op zoek naar een goede peel off base coat. Niet alleen voor de nagellak maar ook voor nail arts. Ik kocht er al eerder 1 via eBay maar nu kocht ik de Glitter Off Base Coat van OPI over via een blogsale.

Een peel off base coat is een handige uitvinding. Je hebt geen remover nodig om je nagellak eraf te halen en in het geval van glitterlakken ben je een heel stuk sneller klaar. Sinds kort heeft ook OPI een Glitter Off base coat. Ik hoorde er goede verhalen over en toen ik hem in een blogsale zag kon ik het niet laten en wou ik hem overnemen. Het flesje is gelijk aan alle OPI flesjes. De in van 15ml is niet anders en het kwastje ook niet. Gewoon lekker simpel dus.

Glitter Off base coat is een witte melk achtige substantie die je niet al te dik op je nagels moet lakken. Als je dan je nagels hebt gelakt moet je even wachten tot het geheel helemaal transparant is en droog. Laat dit dus goed drogen!Wanneer de base coat goed droog is kun je je nagels lakken en na een paar dagen kun je met behulp van een bokkepootje de nagellak van je nagels af halen. Waar je eerst uren zat te boenen om de glitters van je nagels te krijgen is het nu in een mum van tijd klaar.

Mijn nagels na een paar dagen.Het verwijderen gaat erg makkelijkEn in een mum van tijd ben je klaar en de restjes haal je er af met een remover pad of een beetje remover natuurlijk.Ik heb het nu al een paar keer gebruikt ook bij gewone nagellak en mijn nagels zijn niet beschadigd na het verwijderen van de nagellak. Naar mijn mening is het gewoon een absolute must als je van glitter lakken houd! De Glitter Off base is te koop bij Douglas en kost €14,95 per stuk.
Wendy Liefs

You might also like:

 • Tijdens het opruimen van alle laatjes en bakken nagellak die ik overal heb staan in mijn kamertje kwam ik deze lak weer eens tegen. En ik bedacht dat ik deze nog steeds zonder nail art aan jullie moest laten zien.
 • Vorig jaar met kerst kreeg ik een H&M kado kaart. Niet echt wetend wat ik er mee moest aangezien de kleding me er nooit echt mooi passen hield ik hem maar in mijn portemonnee voor het geval van weet je wel ;)
 • Ik vond het wel weer eens tijd worden voor een simpele maar mooie nail art. 1 die zelfs zou passen bij de aankomende feestdagen. Maar voor nu vond ik hem gewoon prachtig passen bij de basis lak.

Leave a comment to OPI *Glitter Off Base Coat*

 1. Ik stond op het punt om deze te kopen maar vond hem toch wel erg prijzig.. toen kwam ik de peel off basecoat tegen van Etude House en daar ben ik ook erg blij mee!! En een stuk goedkoper :). Maar echt wat een goede uitvinding zeg peel off base coat, ik zou niet meer zonder kunnen! Nu kan ik nog vaker glitter nagellak op 😀

 2. Deze lijkt me ideaal, ik gebruik van glitter nagellak.
  Lonneke onlangs geplaatst…NOTD: OPI Kiss Me I’m Brazilian & Hema Glitter Topcoat nr.25My Profile

 3. ik heb m er net afgehaald omdat ik glitterlak op had. Ik moet wel zeggen dat mijn nagellak niet zo mooi blijft zitten. dag 2 had ik al wel chips. en ook niet elke nagel gaat er even makkelijk vanaf,maar dan nog; t.o.v een gewone basecoat is het een verademing.

 4. dat ziet er wel super handig uit!

 5. Wat ideaal zeg… hoor wel geluiden dat water roet in het eten gooit en de lak op een gegeven moment los laat. But who cares anyway 🙂 Wij veranderen toch vrij vaak van kleur!! Ik heb een budget variant van OPI, benieuwd of die ook zo goed is!
  NailTalk onlangs geplaatst…China Glaze – The Giver collectieMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge