OPI *Give Me Space*

Tijdens onze trip naar Newcastle kocht ik op de boot nog 2 OPI lakjes. Ze stonden in het schap met een 50% korting sticker. Dus altijd extra leuk om even een kijkje te nemen.

OPI is eigenlijk niet een merk waar ik mega dol op ben. Ze hebben mooie lakken maar toch vind ik altijd er een ‘maar’ aan zitten. Al moet ik zeggen dat als ze dan met zo’n mooie korting te koop zijn dat ik het toch niet kan laten.

Give Me Space, is een mooie nacht blauwe basis lak met tal van macro zilveren holografische glitters. Het effect is subtiel maar wel erg mooi. De lak is wat dun, hierdoor droogt ie wel vrij snel. Met 2 laagjes is de lak dekkend.OPI is in Nederland vooral te koop bij de bekende parfumerie zaken, ook kun je OPI o.a. kopen bij bol.com. Per lak betaal je €14,95.
Wendy Liefs

You might also like:

  • Tijdens het opruimen van alle laatjes en bakken nagellak die ik overal heb staan in mijn kamertje kwam ik deze lak weer eens tegen. En ik bedacht dat ik deze nog steeds zonder nail art aan jullie moest laten zien.
  • Vorig jaar met kerst kreeg ik een H&M kado kaart. Niet echt wetend wat ik er mee moest aangezien de kleding me er nooit echt mooi passen hield ik hem maar in mijn portemonnee voor het geval van weet je wel ;)
  • Ik vond het wel weer eens tijd worden voor een simpele maar mooie nail art. 1 die zelfs zou passen bij de aankomende feestdagen. Maar voor nu vond ik hem gewoon prachtig passen bij de basis lak.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge