OPI *Don’t Pretzel My Buttons*

Oke, ik denk dat ik gek ben geworden ofzo. Jeweetwel van die momenten dat je totaal andere dingen koopt dan dat je normaal zou doen. Nou ja dat deed ik dus vorige week bij de Big Bazar tijdens de OPI actie.

Eerlijk is eerlijk er lagen echt veel mooie lakken in de bakken en ik kon echt heel slecht kiezen met wat ik wou. Dan had ik er weer 4 en dan weer 5. Tot ik eens verder ging denken dan mijn kleurrijke hartje denkt. Ik koos dus uiteindelijk ook voor de bruine en jawel 1 rode lak. OPI lakken zijn vind ik altijd herkenbaar aan hun grotere flesjes die gevuld zijn met 15ml. De kwastjes zijn plat maar wel smal.Don’t Pretzel My Buttons, is een prachtige nude kleurige crème lak. Geen toeters en bellen gewoon een subtiel kleurtje. Met 2 laagjes is de lak compleet dekkend en hij droogt ook nog eens lekker snel! Zoals we eigenlijk gewend zijn van OPI.Ik kocht deze lak en nog 8 anderen bij de Big Bazar tijdens een actie. Los kosten de lakken bij Big Bazar €4,99 en elders betaal je zelfs €14,95 per lak. Prima Deal!
Wendy Liefs

You might also like:

  • Tijdens het opruimen van alle laatjes en bakken nagellak die ik overal heb staan in mijn kamertje kwam ik deze lak weer eens tegen. En ik bedacht dat ik deze nog steeds zonder nail art aan jullie moest laten zien.
  • Vorig jaar met kerst kreeg ik een H&M kado kaart. Niet echt wetend wat ik er mee moest aangezien de kleding me er nooit echt mooi passen hield ik hem maar in mijn portemonnee voor het geval van weet je wel ;)
  • Ik vond het wel weer eens tijd worden voor een simpele maar mooie nail art. 1 die zelfs zou passen bij de aankomende feestdagen. Maar voor nu vond ik hem gewoon prachtig passen bij de basis lak.

Leave a comment to OPI *Don’t Pretzel My Buttons*

  1. Oeh die is wel nude! Maar mooi lakje! Weet niet of deze tint mij wel zou staan
    NailTalk onlangs geplaatst…Models Own – SwanMy Profile

  2. wel grappig, dat je kleurrijke hartje ineens iets heel ander denkt, dat heb ik ook wel eens en dat geeft meestal erg aangename verassingen…mooi lakje!
    Petra onlangs geplaatst…Beauty Essentials: WenkbrauwscheermesjesMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge